Poznate grupe za završni turnir u Londonu, Nole čestitao Endiju prvo mesto

Novosti online

07. 11. 2016. u 17:45

Novak u grupi “Ivan Lendl” sa Raonićem, Monfisom i Timom, Endi u grupi “Džon Mekinro” sa Vavrinkom, Nišikorijem i Čilićem

Познате групе за завршни турнир у Лондону, Ноле честитао Ендију прво место

Novak Đoković i Endi Marej Foto: Arhiva VN

Poznate su grupe za završni turnir u Londonu na kojem učestvuje najboljih osam tenisera sveta (od 13. do 20. novembra). Novak Đoković i Endi Marej su kao drugi odnosno prvi reket planete vođe svojih grupa.

Srbin je u grupi “Ivan Lendl” sa Milošem Raonićem, Gaelom Monfisom i Dominkom Timom, dok je Britanac u grupi “Džon Mekinro” sa Stenom Vavrinkom, Keijem Nišikorijem i Marinom Čilićem.

U nedelju će na teren izaći Novak Đoković koji će igrati sa Dominikom Timom, dok će u večernjem terminu igrati Miloš Raonić i Gael Monfis. Dan kasnije će prvo snage odmeriti Vavrinka i Nišikori, a zatim Marej i Čilić.

- Imao sam sreće, moram da se zahvalim Milošu i Endiju koji su u Parizu odigrali dobro i omogućili mi da učestvujem na takmičenju. Pratio sam rezultate uživo tokom završnice turnira u Francuskoj. Kad je Raonić izbacio Congu bio sam najsrećniji čovek na svetu - rekao je Tim, prva Novakova prepreka u Engleskoj.

NOVAK ČESTITAO ENDIJU
Od danas je i zvanično došlo do promene na vrhu ATP liste, a Novak je putem Tvitera čestitao dugogodišnjem prijatelju i velikom rivalu na tronu.
- Čestitam Endi, zaslužio si! Srećan sam što igram u istoj eri sa tobom - napisao je Novak na Tviteru. Ujedno se zahvalio navijačima na podršci i poručio da jedva čeka da ih vidi u Londonu.

— Novak Djokovic (@DjokerNole) November 7, 2016

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Рашо

07.11.2016. 18:08

Гле чуда, Раонићу срастао мишић! Па овај успех медицине заслужује нобелову награду!

Daliborka

07.11.2016. 19:02

Znaš li ijednog Crnogorca da voli Srbin?Nisam rekao Srbin iz CG,već Crnogorac iz CG.Otac Raonića je Crnogorac,a mislim da je Raonić takođe rođen u CG.Što se tiče mišića vidi se da je neistina,jer je htio da Nole ne bude prvi.Vratiće njemu Nole to desetostruko na sportski način.

CIKA PERA

07.11.2016. 19:46

Turnir u Parizu je potpuno sumnjiv i to od Verdaska pa Berdiha u TB, zatim Raonic i na kraju Conga,

Halo narode!

07.11.2016. 22:07

Sta ce vam ovakvi komentari ??? poceli ste kao komsije hrvati da lupetate sve I svasta bez pravih dokaza!!!??? A NOVAK DJOKOVIC je pravi spotista I kad gubi cestita svom rivalu ,drugaru, kolegi I to je bas dzentlimenski od NOVAKA! I nezaboravite narode, DJOKOVIC se proslavio , ne u Srbiji nego u Engleskoj, Francuskoj, Americi I Australiji ....toliko samo da znate!!!

tenis

07.11.2016. 22:28

Jao Novace, pa prestani da se sliftas ovom cobanu!Ne moze ti on ni politi na ruke, ne blamiraj se tim glupim porukama.

Miko

08.11.2016. 00:01

Dragi nas Nole, ponosu nas,Ja te molim u ime Srba iz Hercegovine i Crne Gore da pobijedis sa 2:0 tog crnogorskog kanadjanina koji kaze da mu je ime Milos umesto nase Milosh.Ja se naravno nadam da ces osvojiti Londonski turnir i tog Engleza, koji uzgred nije ni los (ali Englezi su bili i ostali nasi neprijatelji, ukljucujuci i njihove danjasnje novine), skines sa trona nakon nedelju dana.Volim te i obozavam nas ponosu!

radojle

08.11.2016. 10:34

Šta vam je, ljudi? Tenis je sport. Nisu Novak i Endi zaratili, da ostavljate takve komentare. Obojica su vrhunski igrači. Mislim da je, kao i meni, i Novaku drago što je i Endi dogurao prvi put do trona. Iz sveg srca navijam da što pre Novak bude ponovo broj 1, ali mi nimalo ne smeta što je trenutno na vrhu jedan sjajan momak i teniser.

rade

08.11.2016. 11:23

Ima boga , kao da je sam birao protivnike u grupi. Znaci jednostavna racunica: Nole mora da pobedi samo 2 protivnika u grupi i bice opet broj 1. bez obzira kako odigra Meri.

teoreticar

08.11.2016. 15:59

Raonići uopšte nijesu neka značajna porodica i porijeklom su izvan granica 4 nahije iz vremena dinastije Petrovića.A ovaj Milosh kao i njegovi roditelji uopšte mi se ne svidjaju, pa će ga Nole zato ožuliti sa 6-0 6-0.Novak Djoković, u to vjerujem, najbolji teniser svih vremena, vratit će se na prvo mjestoIšto Raonića pominjete kao Crnogorca, A djokovića kao Srbina, kad su im djedovi živjeli nan razdaljini od 25 km.Oni su obojica Srbi, kao što su i svi Crnogorci SRBI i to čisti.

BRAVO NOLE

08.11.2016. 18:58

USPEO SI KUMA DOVEST NA PRVO MESTO. Ali ipak se nadam da nece Bozicovat na prvom, nego ce uskoro ponovo tamo gde mu je mesto, to znaci iza Noleta.