SEKSUALNI PREDATOR NE STAJE: 14 godina vrebao i napastvovao devojke!

Jovićević kroz evidenciju MUP prolazi od 2000. godine kada je protiv njega podneta krivična prijava za bludne radnje

  • 11

U pozamašnom dosijeu Pavla Jovićevića (38), uhapšenog u sredu zbog silovanja Beograđanke, nalaze se čak četiri prijave za silovanje i seksualna zlostavljanja.

UHAPŠEN NEZASITI BEOGRADSKI SILOVATELJ: Snimao odnos, pa ucenjivao devojke za još! Ako imate više informacija, javite policiji!

Jovićević kroz evidenciju MUP prolazi od 2000. godine. Tada je protiv njega podnesena krivična prijava za bludne radnje, a prijavila ga je devojka koju je navodno napastvovao na Adi Ciganliji - piše Blic.

Prethodno ju je do ove lokacije iz grada dovezao na motoru, a zatim ju je nasilno dodirivao po telu. Prijava je, međutim, odbačena zbog nedostatka dokaza.

Ista situacija ponovila se nekoliko godina kasnije: Vračarac je devojku koju je upoznao u izlasku poveo automobilom do kuće, kada je u vozilu pokušao da je napastvuje. Jovićević je jedini put osuđivan zbog dela koje je počinio 2004. godine.

NOVI, UŽASNI DETALJI O SILOVATELJU IZ BEOGRADA: Dve godine je ucenjivao i silovao devojku!

Manijak je tada sa prijateljem posetio jedan prestonički frizerski salon, gde je upoznao jednu od radnica. Ubrzo su se dogovorili da izađu na piće, a kada je krenuo da ženu vrati do njenog stana automobilom, zaustavio se na parkingu i primorao je na oralni seks.

Ova prijava rezultirala je optužnicom, a nakon suđenja, okončanog 2009. godine, Jovićević je osuđen na godinu dana zatvora.

Tek što je izašao, seksualni predator ponovo je napao. Ovoga puta prijavili su ga roditelji maloletne devojke sa kojom je bio u vezi, koji su policiji Jovićevića prijavili zbog zlostavljanjanjihove ćerke.

Naime, nakon što mu je tinejdžerka rekla da želi da raskine s njim, manijak ju je zaključao u stanu i primorao je na oralni seks.

Ova prijava za protivpravno lišavanje slobode i silovanje je, međutim, takođe odbačena, jer je oštećena promenila iskaz i odbila da optuži manijaka.

Podsećamo, on je sada uhapšen zbog sumnje da je silovao i ucenjivao izvesnu Beograđanku pune dve godine. Njih dvoje su najpre izašli na sastanak, a potom su imali seksualni odnos u njegovom stnau na Vračaru, koji je Jovićević bez devojčinog znanja snimao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DR

    11. novembar 2016 | 10:38

    Jaja, fik i gotovo!Zar ne!?

  • Breston

    11. novembar 2016 | 11:21

    Upozorenje za sve devojke, ovo mi je rekao jedan inspektor za seksualne delikte.Ovi manijaci koriste droge koje sipaju u pice devojkama kako bi ih omamili!!!Nakon toga devojke se najcesce ni ne secaju samog dogadjaja i zato se posle na sudu njihova izjava ne moze uzeti kao validna a to ovi manijaci znaju i koriste!!!Nemojte biti naivne i uvek pazite sta pijete i jedete!!!

  • DraganA

    11. novembar 2016 | 10:49

    Ovde bi mogla tuzba i protiv odgovornih u sluzbi ili drzave da ide. Sramota ko je sve na slobodi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA