Zoran Dimitrijević
Privatna arhiva

Zoran Dimitrijević

Privatna arhiva

Zoran Dimitrijević, Foto: Privatna arhiva

O Zoranu Dimitrijeviću (41) iz Niša, koji je nestao je 24. oktobra nakon što je na kratko izašao iz stana roditelja svoje nevenčane supruge Biljane Đurđanović (42), ne zna se ništa ni posle 18 dana. Ni glasa nema ni od  Branka Božilovića koji je nestao dva dana kasnije, 26. oktobra.

Nestanak Dimitrijevića je prijavljen policiji, Zoranove fotografije su objavljene u svim medijima ali o njegovoj sudbini još se uvek ne zna ništa.

- Vrlo mi je loše. Mislim o njemu i danju i noću, ne dao bog nikome. Strepim od svakog telefonskog poziva šta će mi javiti. Ali, ne gubim nadu da je živ. Barem kada bi se javio telefonom. Samo da kaže da je živ. Svima bi bilo lakše - priča očajna supruga Biljana.

Kako je Alo! već pisao, ona je sa Zoranom bila u poseti kod roditelja 24. oktobra u stanu u ulici Branka Krsmanovića. Oko 20.30 časova pozvao ga je njen brat da dođe do njega da mu zameni sijalicu. Zoran je izašao na kratko i – nestao. Niti je došao kod njenog brata niti ga je iko ikada više video. Biljana ga je te večeri dva puta zvala na mobilni telefon koji je odzvonio do kraja, posle čega je broj ostao nedostupan…

Oboje su bez posla i živeli su stanu Zoranovih roditelja od socijalne pomoći. Povremeno, Zoran je uspevao da ostvari prihod svirajući klavijature na veseljima.

- Nikome se nije javio od toga dana, ni rođacima niti prijateljima. Strepim, ali ne gubim nadu da ću ga videti i zagrliti ponovo - kaže Biljana.

Ona apeluje da ukoliko neko vidi Zorana javi najbližoj policijskoj stanici na broj 192.

Branko Božilović

Facebook

Branko Božilović, Foto: Facebook

Samo dva dana kasnije nestao je još jedan Nišlija.

Od 26. oktobra policija traga i za Brankom Božilovićem (39) iz Niša. On je poslednji put viđen ispred Specijalne psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici gde ga je, kaže njegov brat Miomir Božilović, majka dopratila zbog problema sa alkoholizmom.

- Sutradan je otpušten iz bolnice i od tada mu se gubi svaki trag. Na sebi je imao duksericu plave boje sa kapuljačom, plave farmerice i crnu jaknu, pa ako ga je neko video neka obavesti policiju na 192 ili neka pozove broj telefona 062/260043, apeluje Miomir.

 

Komentari (3)

Blok 45

11.11.2016 15:55

Brat ne zna da zameni sijalicu?

geoziva

11.11.2016 17:05

Citiram : Dvojica Nišlija nestala su u dva dana pre skoro 20 dana. Sta znaci ova recenijca? Bacam peglu .... ko sve ne uzima kintu za raznorazne objave po net-u ... Zali boze potroseno i moje i tudje vreme sto citamo ove gluposti ...`ebite se !

mojakatarina06

11.11.2016 21:32

DA DA NESTALI....KACA