Dani prolaze, a o Zoranu i Branku se ne zna ništa: Ako ih vidite, zovite policiju (FOTO)

Ukoliko ih vidite, odmah javite policiji

  • 0

O Zoranu Dimitrijeviću (41) iz Niša, koji je nestao 24. oktobra, nakon što je izašao iz stana roditelja nevenčane supruge Biljane Đurđanović (42), ne zna se ništa ni posle 18 dana.

AKO GA VIDITE, ODMAH ZOVITE POLICIJU: Zoran je izašao da zameni sijalicu i od tada ga nema!

Nestanak je prijavljen policiji, Zoranove fotografije su objavljene u svim medijima, ali policija i supruga nisu dobili nikakve informacije.

- Loše se osećam i mislim o njemu i danju i noću. Strepim od svakog telefonskog poziva. Ali, ne gubim nadu da je živ. Barem kada bi se javio telefonom. Samo da kaže da je živ. Svima bi bilo lakše - priča za Blic očajna Biljana.

Ona je sa Zoranom 24.oktobra bila u poseti kod roditelja u Ulici Branka Krsmanovića, a oko 20.30 časova pozvao ga je njen brat da dođe do njega da mu zameni sijalicu.

 Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Zoran je izašao na kratko i nestao. Niti je došao kod njenog brata niti ga je iko ikada više video. Biljana ga je te večeri dva puta zvala na mobilni telefon koji je zvonio do kraja, posle čega je broj nedostupan.

Oboje su bez posla i živeli su u stanu Zoranovih roditelja od socijalne pomoći. Zoran je povremeno uspevao da zaradi svirajući klavijature na veseljima.

- Nikome se nije javio od toga dana, ni rođacima ni prijateljima. Strepim, ali ne gubim nadu da ću ga videti i ponovo zagrliti - priča Biljana.

Ona apeluje da ukoliko je neko video Zorana javi najbližoj policijskoj stanici na broj 192.

Zoran Dimitrijević nije jedini za kojim se traga. Naime, i dalje nema informacija ni o Branku Božiloviću (39) za kojim policija traga od 26. oktobra.

Foto: Lična arhiva Foto: Lična arhiva

On je poslednji put viđen ispred Specijalne psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici gde ga je, kaže njegov brat Miomir Božilović, majka dopratila zbog problema sa alkoholizmom.

- Sutradan je otpušten iz bolnice i od tada mu se gubi svaki trag. Na sebi je imao duksericu plave boje sa kapuljačom, plave farmerice i crnu jaknu. Ako ga je neko video neka obavesti policiju na 192 ili neka pozove na moj broj telefona 062/260043 - kaže Miomir.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA