Pacijent napao radnika obezbeđenja u Domu zdravlja

18:11:00 11.11.2016, Komentara: 2

Novi Sad - Jedan pacijent je juče kasno posle podne, napao radnika obezbeđenja Doma zdravlja na Limanu IV i udario ga u glavu.

Pacijent napao radnika obezbeđenja u Domu zdravlja

U Domu zdravlja kažu da je napadač pacijent kome je terapiju prepisao psihijatar. Radniku je naneo ozbiljne telesne povrede, zbog kojih je morao biti primljen u Urgentni centar KCV.

- Pacijent, koji je ušao u naš objekat obučen samo u šortsu i papučama, prišao je i ničim izazvan udario u glavu čoveka iz obezbeđenja. Udarac je bio neočekivan, ali je naš kolega ipak reagovao i oborio na zemlji napadača - kažu u Domu zdravlja.

Oni navode da je napadač čovek snažne fizičke konstitucije, a radniku obezbeđenja pritrčali su u pomoć lekari i osoblje. Na teren je izašla i policija koja je uhapsila napadača i sastavila zapisnik, a ceo događaj zabeležile su sigurnosne kamere.

Ovo je drugi napad na zaposlene DZ "Novi Sad" u poslednja tri dana. Suprug jedne pacijentkinje takođe je izazvao incident. On je rušio inventar, vikao i vređao lekara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Zdenka

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Kada budu lekari i osoblje VIDELI pacijenta, nece biti ovakvih problema, jer kako se ponasaju to je sramotno. Sto se tice pacijenata i kvalifikacija kao "psihijatrijski"slucaj, to nije ni cudo. Ima mnogo neregistrovanih psihijatrijskih slucajeva i medju lekarima. Ogorcena sam.


ja

, *.dynamic.isp.telekom.rs

psihijatar nek proveri terapiju...


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?