Спречавао кафанску тучу па убијен ножем

После кафанског обрачуна недалеко од центра Оџака убијен је Љ. С. (47) из те бачке вароши. Њега је, с неколико убода ножем убио осумњичени М. П. (49).

По досадашњим сазнањима, несрећни човек је покушавао да спречи кафански обрачун па се испречио између М. П. и Н. Г. да се не би потукли и тада је избоден.

Након рањавања, Љ. С. је покушао да бициклом стигне у Хитну помоћ, али је искрварио недалеко одатле. Нико је знао да објасни зашто рањени човек није одвезен у Хитну помоћ или зашто није позван лекар. Мештани кажу да је Љ. С. био познат као добар и уљудан човек, који је радио као механичар.

Један од очевидаца крвавог сукоба рекао је медијима да је до кобног догађаја дошло потпуно неочекивано након што се осумњичени за убиство, који је у кафани био с девојком, увредио зато што му Н. Г. није дао цигарету.У том инциденту Н. Г. је добио више убода у руку и после указане помоћи у сомборској болници пуштен је кући. Н. Г. тврди да се ничега не сећа. Испричао је да је био у шоку када је М. П. извадио нож и кренуо ка њему. Каже и да се не сећа ни како је изгледао нож.

– Ухвати сам руком оштрицу, и да се није умешао Мирослав, био бих мртав, а он жив. Ето, то су судбине – рекао је Н. Г.

С. Х. Д.
 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести