DETALJI UBISTVA U SVRLJIGU: Ubijeni Momčilo imao tajnu vezu, ljubavnica sumnjiva

- Primetila sam da nedostaju neke stvari iz kuće, posteljine, ćebad, posuđe... Kada sam brata pitala ko ga to krade, ustao je od stola gde smo pili kafu i ljutito je izašao. Nije hteo ništa da mi kaže ni kada sam ga plačući molila da mi odgovori ko mu dolazi u kuću - kazala je ožalošćena sestra

  • 2

Momčilo Simonović (59) koji je u utorak zatečen mrtav u svojoj kući u svrljiškom selu Galibabinac, bio je u tajnoj vezi sa jednom ženom, pa policija ispituju njenu moguću ulogu u svirepom zločinu. Nesrećnog čoveka vezanih ruku i sa povezom preko usta pronašao je njegov rođak Ranko Miladinović, a istragom je ustanovljeno da je Simonović brutalno pretučen.

Detalji svirepog ubistva kod Niša: Nesrećni Momčilo je sam otvorio vrata monstrumu (FOTO)

LEŠ MUŠKARCA PRONAĐEN NA PODU KUĆE U NIŠU: Ruke mu zavezane, a preko usta mu je stavljen povez! (FOTO)

Iako i dalje preteže teorija da je motiv ubistva pljačka, ispituje se i mogućnost da je Simonovićeva tajna veza bila razlog za njegovu smrt.

Iako je Momčilo krio vezu čak i od najbliže familije, neko je za nju ipak saznao. U jednom komentaru na tekst o njegovoj smrti objavljenom u medijima, osoba koja se potpisala kao Boban Cvetković iz Niša napisala je:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

"Krio je ljubavnicu koja mu je tajno u posetu dolazila i koja ga je potkradala, a na kraju i njegovu smrt izazvala. Kad je nađete i slučaj ćete da rešite".

I Simonovićeva rođena sestra Toplica Kostić priznala je da je sumnjala da brat od nje nešto krije.

- Primetila sam da nedostaju neke stvari iz kuće, posteljine, ćebad, posuđe... Kada sam brata pitala ko ga to krade, ustao je od stola gde smo pili kafu i ljutito je izašao. Nije hteo ništa da mi kaže ni kada sam ga plačući molila da mi odgovori ko mu dolazi u kuću - kazala je ožalošćena sestra.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako saznajemo, Simonovićeva ljubavnica je identifikovana, ali za sada nema čvrstih dokaza da je ona umešana u njegovo ubistvo.

- Ona je ispitana, bila je zaprepašćena vešću da je Momčilo ubijen. Izričito je negirala da ga je ona ubila ili da je organizovala zločin. Međutim, ispituju se i ljudi iz njenog okruženja kako bi se utvrdilo da ona nekom svojom nehotičnom izjavom nije kod nekog stvorila uverenje da je Simonović pun para i dala mu motiv za zločin - kažu naši sagovornici iz istrage.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nira

    12. novembar 2016 | 09:40

    I sama sam napisala da ispitaju ko mu je dolazio u kuću komšije sve vide i sve znaju!

  • Vuk Miladinović

    20. novembar 2016 | 12:36

    Javobože pa naravno da trebaju da se pregledaju otisci prstiju,da se ispitaju komśije i davse svi iz okoline ispitaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA