VODIČ ZA SEKSUALNO ZBUNJENE: On mora da se uspori, ona da se ubrza, a evo trikova za to

Ako ste mislili da vaš partner ne može da prati brzinu kojom dostižete uzbuđenje, ne paničite, pročitajte tekst

  • 13

Kada dođe do seksa, muškarcima su potrebne oko tri sekunde da budu zagrejani, dok je ženama neophodno od 15 do 20 minuta...

OVAKO SE LJUBI NAJBOLJE: Evo kako da izvedete savršen poljubac (VIDEO)

Ceo život U SEKSU stimulišete pogrešnu tačku! Ljudi, A-TAČKA donosi jače uzbuđenje i bolji orgazam

Naučnici objašnjavaju da postoje dobri razlozi zašto je to tako. U osnovi žene se ponašaju kao kornjače, dok su muškarci više nalik zečevima!

Dakle, caka je u tome da shvatimo na koji način možemo njega usporiti, a nju ubrzati.

Kako vi njega da usporite

Masirajte ga: Započnite usnama na njegovim palčevima (naravno na rukama) penjući se lagano do vrata, zatim ramena i glave. Izostavite sve ostale delove tela! Golicajte ga mekim poljupcima. Kada završite, recite da je sada njegov red da uradi to isto vama.

Priredite mu reviju donjeg rublja: Obucite svoj najseksepilniji veš, a zatim ga menjajte. Pitajte koji mu se najviše sviđa da vam ga skine.

Postavite tajmer i pričajte bezobrazno: Naterajte ga da sačeka 15 minuta dok ne ostvarite sve ono što ste rekli da ćete mu raditi. Ljubljenje je dozvoljeno, ali samo do vrata!


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kako vi nju da ubrzate

Dodirujte je u prolazu u toku dana ili, ako ste na poslu, pošaljite SMS tipa: - Ne mogu da se fokusiram na posao, jedva čekam da stignem kući...

Recite joj da je vrela i zašto: Napunite njen emotivni bazen rečima i izrazima koje žudi da čuje. Recite joj šta vas kod nje uzbuđuje i koliko vam znači. Za ekstra efekat, šapnite joj sve to na uvo.

Uživajte u večeri: Ne žurite da pojedete sve što pre, da bi ste brzo stiglii do kreveta! Uživajte i usporite, popijte vino i lagano jedite glavno jelo. Budite iskusni degustator i govorite sa slašću i zadovoljstvom o svakom zalogaju koji uzimate. Za desert ćete dobiti upravo ono što priželjkujete!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Sve ovo nije ni malo lako i zahteva vežbu, ali zadovoljstvo je veće kada ste zajedno, u isto vreme, spremni za seks!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Noćna ptica

    19. novembar 2016 | 23:33

    Bolje da je naslov 'Vodič za seksualno retardirane' kakve gluposti..

  • Bizon

    20. novembar 2016 | 02:20

    Sinoc se svalerisao. Pocela da brza i da se dere totalno bez takta. Jedva sam posle svrsio. Mislim kako to da nema pojma ..

  • Joca

    21. novembar 2016 | 09:23

    A kad pozovem starletu na veceru i ona konacno dodje. Pa je ubacim u kadu pola sata pre sexa da mi bude vlazna. Uspex je zagarantovan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA