≫ 

HOROSKOP ZA 20. NOVEMBAR: Vage, pazite šta jedete! Blizanci, para će biti, ali samo ako...

Horoskop za nedelju. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Moguće je da ćete nepromišljeno napraviti manje greške na polju posla. Povedite računa da ih ipak ispravite. Potrudite se da smirite situaciju sa voljenom osobom i da ne raspirujete nove konflikte i svađe. Problemi sa jetrom su mogući.

BIK

Sve teče po planu i možete da se oslonite na poslovnu stabilnost koju imate. Očekuje vas pozitivan dan. Potrebno je da prevaziđete probleme koje imate a ljubomorom i nepoverenjem prema voljenoj osobi. Dobro se osećate i nemate zdravstvenih problema.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Jako je važno da budete spremni da uložite maksimum svoje energije ako želite da ostvarite poboljšanje zarade. Imaćete priliku da obnovite kontakt sa nekom osobom sa kojom ste ranije imali ljubavni odnos. Posetite stomatologa.

RAK

Moguće je da niste maksimalno posvećeni poslovnim obavezama, jer vas u nekoj meri opterećuju porodični problemi. Niste sigurni da li je vaš partner potpuno iskren prema vama i to vam smeta. ne osećate se više dobro u toj vezi. Prijala bi vam relaksacija.

LAV

Imate velike planove za danas i sasvim dovoljno energije da se posvetite svim poslovima koji su vam važni. Ne dopada vam se to što partner nema dovoljno poverenja u vas i ne znate kako da promenite situaciju. Moguće su srčane smetnje.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Moguće je da ste dobili novu poslovnu ponudu i da se dvoumite da li da je priihvatite. Niste sigurni u neke stvari. Možete imati zanimljivo poznanstvo sa osobom koja deluje nekako neobično i drugačije od vaših bivših ljubavi. Proverite krvnu sliku za svaki slučaj.

VAGA

Nemojte da brzate sa donošenjem novih poslovnih odluka, važno je da neke stvari proverite više puta. Niste zadovoljni situacijom na emotivnom planu, priželjkujete promene, a ne znate kako da ih pokrenete. Manji problemi sa varenjem.

ŠKORPIJA

Priželjkujete priliku za promenu posla i baš tokom današnjeg dana možete pokrenuti važna dešavanja na tu temu. Možete imati probleme u komunikaciji sa voljenom osobom pogotovo kada se dotaknete teme koja se tiče finansija. Izbegavajte cigarete i duvanski dim.

Foto-ilustracija: Pixabay Foto-ilustracija: Pixabay

STRELAC

Možete da očekujete priliku da pokrenete važna dešavanja na poslovnom planu. Uporni ste u svojim namerama. Moguće je da ćete konačno uspeti da privučete pažnju jedne osobe koja vam se već neko vreme dopada. Smanjite izloženost stresu.

JARAC

Moguće je da imate određene poteškoće pri pokušaju da definišete šta sve tačno spada u vaš opis posla. Moguće je da se postepeno udaljavate od voljene osobe, jer imate sasvim drugačiji pogled na neke stvari. Skloni ste bolnim i upalnim stanjima.

VODOLIJA

Pred vama su novi poslovni izazovi. Ukoliko budete imali dovoljno strpljenja, dočekaćete veliki uspeh! Mnogo toga ste naučili o svom partneru i sada jasnije vidite neke stvari. U bračnim vodama nije uvek lako plivati. Hronični problemi.

Foto-ilustracija: Pixabay Foto-ilustracija: Pixabay

RIBE

Moguće je da ste prilično razočarani dešavanjima na poslovnom planu. Dosta toga vam se ne dopada. Nova osoba koju ste upoznali u vama budi osećaj fatalne privlačnosti i ne možete da prestanete da mislite na nju! Dobro se osećate i raspoloženi ste.

Astrolog: Ruža Ružanović

Japanski test će vas dosvesti do najdubljih i najintimnijih delova vaše ličnosti koje su sakrivene negde duboko:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA