SAHRANJENA TEODORA KAĆANSKI: Bobo naša, odlaziš kod majke Radmile
Foto: Privatna Arhiva

Poslednji ispraćaj ubijene devojke

SAHRANJENA TEODORA KAĆANSKI: Bobo naša, odlaziš kod majke Radmile

Crna Hronika -

Teodora Kaćanski (30) iz Novog Sada sahranjena juče na groblju u Sremskim Karlovcima pored majke, koja je preminula pre nekoliko meseci

SREMSKI KARLOVCI - Anđele najlepši, zašto nas napuštaš tako rano. Kako ćemo dalje bez tvog vedrog duha, bez tvog najlepšeg osmeha... Odlaziš kod majke Radmile, o kojoj si brinula do njenog poslednjeg dana, dok nije umrla - bile su poslednje reči na sahrani Teodore Kaćanski (30) iz Novog Sada na groblju u Sremskim Karlovcima. Nesrećna devojka upucana je u subotu uveče u džipu svoga momka Nenada Stevića, a preminula je u utorak uveče.Kovčeg s telom fitnes-instruktorke spušten je pored groba njene majke, koja je preminula pre nekoliko meseci. Inače, nekoliko desetina čitulja juče je osvanulo u jednom novosadskom listu.

Teodorin momak Nenad, koji je najverovatnije bio meta te večeri, oprostio se sledećim rečima: „Bobaro. Jedina moja, šta god da kažem ili uradim, ne mogu te vratiti, a to jedino želim... Imao sam uz tebe sve, ljubav, pažnju, suze i smeh... S tobom su mi uzeli sve, ali misli tvoje znam i zato ću ostati jak... Počivaj u miru, Bobaro moja, anđele moj... Boleće dok ti se ne pridružim, moje sve - tvoj Neša“.S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track