UŽAS U NIŠU: Pobili se na sred ulice, izubadali pa neki od njih odbili lečenje u Kliničkom centru

U tuči ispred kafane "Stara Srbija" mladić (28) zadobio je povredu vrata, dok je drugi mladić (24) zadobio povrede glave i trbuha zbog čega su prevezeni u Klinički centar

  • 3

U tučama ispred ugostiteljskih objekata u Nišu jutros oko 6 časova povređena su tri mladića, rečeno je u niškoj Hitnoj pomoći.

SLOVENCI ODUŠEVLJENI ZLATIBOROM: I ove godine će skijati kod nas

Kako je rečeno, u tuči ispred kafane "Stara Srbija" mladić (28) zadobio je povredu vrata, dok je drugi mladić (24) zadobio povrede glave i trbuha zbog čega su prevezeni u Klinički centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

VAŠINGTON ČEKA VELIKA KAZNA: Fidel Kastro prokleo Ameriku zbog Srbije

- Tuča se dogodila i ispred picerije u Dušanovoj ulici gde je muškarac (37) u alkoholisanom stanju zadobio povrede glave. Njemu je ukazana pomoć, ali je odbio lečenje u Kliničkom centru - rekli su u Hitnoj pomoći.

Ekipe Hitne pomoći sinoć oko 22.00 zbrinule su dvojicu dečaka od 15 godina, koje je na pešačkom prelazu na raskrsnici ulica kneginje Ljubice i generala Milojka Lešjanina oborilo putničko vozilo.

Tmuran dan do večeri, pa onda kiša u celoj Srbiji

- Dečaci su zadobili povrede glave, a jedan od njih i prelom nadlaktice. Obojica su prebačena u Urgentni centar - potvrdili su u Hitnoj pomoći.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirko

    26. novembar 2016 | 09:22

    ja bi tu kafanu "stara srbija" zatvorio!

  • Hopha

    26. novembar 2016 | 09:19

    Svaki dan lepse i lepse vesti.Samo se tucite momci ipak zakon jaceg vazi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA