≫ 

Da li je Tramp veliki sladokusac? Evo šta je jeo za Dan zahvalnosti sa porodicom

Tramp je proslavio Dan zahvalnosti onako kako dolikuje novom predsedniku SAD-a

  • 2

Novi predsednik Amerike Donald Tramp proveo je Dan zahvalnosti u krugu porodice na Floridi.

TRAMP ĆE SA NJIMA NAPRAVITI AMERIKU OPET VELIKOM: Ovo su novi ministri SAD, ljudi koji stoje iza novog predsednika (FOTO)

Gozba je bila bogata, a kao predjelo obilno su se služili riblji specijaliteti. škampi, rakovi i školjke. Takođe na meniju su bile supe sa povrćem i sa jastogom kao i punjena jaja.

Šest različitih jela su služena kao glavno jelo, uključujući i punjenu ćurku ispečenu u rerni sa krompir pireom i sosom, marinirano povrće sa govedinom i dinstanim povrćem, očiščeni kuvani krompir, krem od rena, jagnjeća kolenica sa grilovanim sirom i caciki sosom, ispržen čileanski brancin sa karijem i čorba sa kokosom i školjkama. Sve to sa crvenim vinom, rebarcima i krompirom, a na kraju školjke sa prepečenim povrćem...

Za dezert je bila poslužena "Trampova torta sa čokoladom", pita od bundeve, pita sa kokosom, pita sa orasima i jabukama.

Verujemo da biste i vi uživali u ovoj hrani!

(Telegraf.rs/ Izvor: thehill.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.Dok

    26. novembar 2016 | 10:33

    Ako je proveo u krugu porodice, odakle su vaši izvori za ovu informaciju?! P.S. S'obzirom da je čovek milioner, mogli ste dodati još šest glavih jela. Ova izgleda na običan siromašni ručak...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA