LEONARDO O SKANDIRANJU PUBLIKE: Za ove stvari se živi! Ko kaže da nije tako - laže!

Brazilac je definitivno postao miljenik navijača

  • 7

Jeste da ih je bilo malo (samo 2.000 hiljade), ali su navijači Partizana znali da pozdrave sjajnu partiju Leonarda na meču protiv Napretka.

Sa dva gola (jedan u prvom , jedan u drugom poluvremenu), Brazilac je bio najzaslužniji za povratak crno-belih od 0:2 do 3:2.

Otuda i ne čudi skandiranje ''Leo, Leo, Leo...''

- Za te trenutke svi žive. Ko kaže da nije tako, ne govori istinu. To su stvari za koje svaki igrač živi: golovi i skandiranje sa tribina - rekao je Leonardo:

- Stalno ponavljam da smo tim. Veoma sam srećan što dajem golove, ali da nije saigrača to ne bih mogao. Uostalom, moja pozicija je takva da se od mene očekuju i asistencije i golovi, zbog toga sam došao u Partizan.

Potom je nastavio...

- Zadovoljan sam kako igram, ali je velika razlika da li igrate domaće prvenstvo ili na dva fronta, uz Evropu. Ovio ističem zbog toga što smo skloni jednog dana nekog da podižemo, a posle dve utakmice valjamo u blatu. U životu, pa i u fudbalu, najvažnija je konstanta, tako i meni. Bitno je da dobro igramo, pobeđujemo, onda i forma bude bolja - jasan je Brazilac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    26. novembar 2016 | 13:05

    Да не би судије и пенала, и та шачица навијача би другу песму певала.

  • Nole

    26. novembar 2016 | 12:56

    Bilo 200 ljudi.Za takve stvari se zivi !

  • Dusan

    26. novembar 2016 | 14:39

    Sudija je za sve kriv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA