≫ 

Grizman simpatično objasnio zašto je rekao Ronaldu da ga mrzi!

Francuski fudbaler potvrdio da je imao interesantan susret sa Portugalcem u Majamiju

  • 0

Malo je reći da je Kristijano Ronaldo dužan Antoanu Grizamnu. Ove godine, Portugalac je dva puta porazio Francuza u dva ogromna finala - Lige šampiona i Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Nedavno je Ronaldo uskomešao medije širom Evrope zbog komentara da mu je igrač Atletiko Madrida rekao u lice da ga mrzi.

A šta o tome kaže sam Grizman?

- Ronaldo je pre bio moj komšija, prolazio mi je pored kuće svaki dan. Uvek smo se pozdravljali. Prošle godine sam se preselio nedaleko odatle, ali ne srećemo se više tako često - rekao je najbolji strelac prvenstva u Francuskoj.

- Srelimo se letos u Majamiju. Bio sam na odmoru sa verenicom, i videli smo Kristijana u restoranu. Baš velika slučajnost. Prišao sam mu da mu čestitam za tome što je Portugalija osvojila Evropsko prvenstvo i što je Real osvojio Ligu šampiona. Šalio sam se kad sam rekao da ga mrzim, jer sam još patio posle finala EP. Ali ne osećam se drugačije kad je on u pitanju, iako me je pobedio u dva velika finala, i nedavno postigao het-trik protiv moje ekipe. Prosto, moram da ga poštujem zbog svega - zaključio je Grizman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA