Search
Close this search box.

Željko Šašić ismevao Rastinu urođenu anomaliju: ‘Ja sam elokventan da pričam o tome’

(foto: Twitter/malijeovograd/Instagram/stefanrasta)
(foto: Twitter/malijeovograd/Instagram/stefanrasta)

Pevač Željko Šašić podigao je veliku prašinu kada je izneo neprimeren komentar na račun urođene anomalije koju ima reper Stefan Đurić Rasta.

U intervjuu za nedeljnik Svet on je izjavio sledeće: „Mali je interesantan sa svojim dredovima, zečjom usnom i zato što se smuvao sa svima dostupnom Anom Nikolić i oženio se njome.“

U ovoj izjavi ne samo da se našalio na račun nečije anomalije, nego je i javno doveo u pitanje moral supruge prozvanog repera. Međutim, njegovo ‘opravdanje’ za ovu nepromišljenu izjavu je još više zbunilo javnost. „Nisam imao nameru da uvredim hendikepiranog čoveka, bio to Rasta, Vlasta ili neko drugi. Ljudi oko mene su pričali kako muž Ane Nikolić ima zečju usnu, pa sam samo to preneo, jer su mi u glavi ostali ti komentari. Pa, da se ne lažemo, ima više muškaraca i žena koji žive sa tim deformitetom i više ne znaš da li je to urođeno ili normalno“, pokušao je da se ‘izvadi’ Šašić u intervjuu za Kurir.

„Ma, ništa strašno nisam rekao. Nisam mu se rugao niti podsmevao. Ja sam kritičar koji realno posmatra nuspojave našeg društva. Ja sam elokventan da pričam o tome i zato žele da me angažuju u nekoj emisiji da bez dlake na jeziku pričam pred ljudima. Rasta se bavi retard popom i to ću uvek kritikovati. A to kako on izgleda, ne zanima me i zato me baš briga da li će ga to uvrediti ili ne“, zaključio je Željko.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI