Moćna Mihina izjava: Ne možeš da zaposliš Mihajlovića i da radiš šta hoćeš!

Srpski trener izuzetno zadovoljan tretmanom u Torinu

  • 4

Siniša Mihajlović očigledno uživa na klupi Torina - njegova ekipa je prikupila 22 boda, 11 manje od vodećeg Juventusa, i trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli Serije A.

Srpski trener je "bikove" preuzeo pre pola godine, a saradnja sa predsednikom Urbanom Kairom evidentno je mnogo bolja nego sa prethodnim gazdomu u Milanu, Silvijom Berluskonijem.

Kontroverzni biznismen je želeo da ima udela u tome kako će izgledati tim.

>>> Posle dva gola Interu, Milanov igrač se setio Mihajlovića!

- Kad sam odbio, znao sam da su mi dani odbrojani - naglašavao je Mihajlović, a u poslednjoj izjavi je otkrio da je predsednik insistirao da na golu bude Dijego Lopez umesto ekstra talentovanog tinejdžera Đanluiđija Donarumu.

- Ne možeš da zaposliš Mihajlovića i da misliš da možeš da radiš šta hoćeš. Može da postoji razmena mišljenja, ali ja sam taj koji donosi odluke - poručio je Mihajlović, objasnivši:

- Kairo se drži dalje od terena, što je dobro. To ne znači da nije ambiciozan! Ni ja nisam želeo da dođem u Torino i fokusiram se samo na sredinu tabele, uvek morate da podignete lestvicu. Torino crpi snagu iz sopstvenih korena, a to je priča o srcu, duši, znoju i ponosu, koju i ja cenim.

Naredni rival Torina je Kjevo, a utakmica se igra od 18 časova.

>>> Džo Hart otkrio šta naročito ceni kod Siniše Mihajlovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA