≫ 

POTVRĐENA EKSKLUZIVA TELEGRAFA: Partizan doveo novog napadača!

Leandre Tavamba potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima

  • 22

Kao što je Telegraf u četvrtak ekskluzivno najavio, Leandre Tavambva je postao novi fudbaler Partizana!

Kamerunac je sa crno-belima potpisao trogodišnji ugovor, a dolazi bez obeštećenja s obzirom na to da mu 31. decembra ističe ugovor sa Kairatom.

Tavamba je u petak trebalo da dođe u Beograd na pregovore sa Partizanom koji su očigledno uspeli i vicešampion Srbije će posle zimske pauze biti jači za korpulentnog ofanzivca.

Telegraf je pozvao sportskog direktora Partizana Ivicu Ilieva koji nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje ovu vest. Ipak, naši izvori kažu da je Tavamba Partizanov do 2019. godine.

- Ne mogu ništa da kažem povodom ovog pitanja. Klub će se zvanično oglasiti - kratko je Iliev prokomentarisao za Telegraf.

Rođen 20. decembra 1989. godine u Juandeu u Kamerunu. Visok je 1.89 metara, a tokom karijere je igrao u Kamerunu, Južnoj Africi, Libiji, Slovačkoj i Kazahstanu.

Krasi ga dobra skok igra, ali je i pred golom nemilosrdan kada treba da zatrese protivničke mreže. Ne razmišlja previše kod prilika za gol već bira najjednostavnije rešenje i često iz prve rešava šanse.

Karijeru je počeo u Kamerunu u dresu Union Duale, da bi kasnije igrao i za Aigle Rojal, pre nego što se otisnuo u Južnu Afriku, odakle je krenuo put Slovačke, gde je nosio dres Nitre i Ružomberoka.

Tavamba je od aprila na pozajmici u Kairatu, a tokom 2016. godine je u Slovačkoj i Kazahstanskoj ligi postigao kombinovano 17 golova na 45 utakmica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    26. novembar 2016 | 13:32

    Фали само да је још играо у Туџекистану, Камбоџи или сл. па да му "педигре" буде комплетан.

  • Miki

    26. novembar 2016 | 13:45

    Dobar Igrač...Sad još jedan Štoper, i Jedan igrač na sredini terena poput,Saleta, ili poput Vukića...?

  • Zinjak

    26. novembar 2016 | 15:02

    Jos plej i pavlovic i pali se masina...buuahahahahahahahahahhq

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA