≫ 

Navijači Partizana nisu poslušali Marka Nikolića!

Treneru crno-belih se nije ispunila želja koju je imao dan pre meča

  • 12

Na poslednjih 12 mečeva upisali su 11 pobeda i samo jedan remi, igraju mnogo efikasnije nego na početku sezone, ali fudbalerima Partizana i dalje nije jasno zašto su tribine stadiona u Humskoj prazne.

Čak i u derbiju protiv Napretka stadion Partizana je zujao sablasno prazan, iako je trener crno-belih Marko Nikolić u četvrtak na zamiljiv način pozvao publiku.

>>> POTVRĐENA EKSKLUZIVA TELEGRAFA: Partizan doveo novog napadača!

- O tome se priča već 20 godina. Na početku sezone svi dođu na stadion kada je lepo vreme, ali od novembra se opredele da ostanu kućama, možda zbog loše infrastrukture. Verujem da će protiv Napretka doći navijači da nas podrže, baš zato što je petak i nema utakmica iz najjačih liga - rekao je Nikolić u najavi meča.

Utakmica najjačih liga nije bilo, temperatura je bila pristojna i za gledanje i za igru, međutim navijača ponovo ni na vidiku.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Očekivao je Nikolić da će na stadion doći barem 4.000 - 5.000 hiljada, ali je konačna brojka samo 2.000 hiljade. Najviše njih je, naravno, bilo na južnoj tribini. Mada ni na njoj, čini se, brojka nije kao ranije.

Sudeći prema komentarima u nekim ranijim tekstovima o ''problemu'' koji Partizan ima sa navijačima, većina je kivna na dešavanja oko izbora nove uprave.

Sportski direktor Ivica Iliev je nedavno istakao da je tužan, i Marku Nikoliću je žao, a najviše svakako ispaštaju fudbaleri.

Šta mislite, šta je glavni razlog sablasno praznih tribina u Humskoj?

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ..

    26. novembar 2016 | 14:19

    Realno,srpska navijacka scena se raspada...Ni delija vise nema na tribinama kao sto ih je bilo pre...Verovatno zato sto je ljudima dosadilo da gledaju srpsko prvenstvo...

  • Стандусно сомалире

    26. novembar 2016 | 13:52

    Па дошло је свих 1000 гробара

  • Miodrag Novi Sad

    26. novembar 2016 | 16:12

    40 godina sam išao na utakmice u Bg.Nekad...a i tad je bilo problema...se znao red.Pre svega za one sto prave probleme na tribinama...i oko stadiona.Kvalitet igre danas...posebna prica...a da ne pricamo da su navijacke grupe u tesnoj vezi sa "politicarima"koji vode klubove.Sve zajedno..SRAMOTA...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA