≫ 

Skandalozne poruke stižu ženi koja je lečila i ulepšavala Čelsi

Doktorka se na kontroverzan način razišla sa klubom posle sukoba sa tadašnjim menadžerom Žozeom Murinjom

  • 1
Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Bivša članica Čelsijevog medicinskog tima Eva Karneiro otkrila je da je dobijala pretnje smrću dok je bila na medenom mesecu.

Doktorka se na kontroverzan način razišla sa klubom posle sukoba sa tadašnjim menadžerom Žozeom Murinjom, konkretnije njegovih sekstističkih komentara.

- Deluju kao bezlične kukavice, ali bi morali da odgovaraju pred zakonom. Iako nisam prisutna na društvenim mrežama, mada sam objavila jedan status u životu, pretnje smrću i seksualnim nasiljem su došle do mene - rekla je Eva.

Britnaku rodom sa Gibraltara je Portugalac odstranio iz kluba krajem septembra 2015. godine, jer se ona oglušila o direktive Portugalca prilikom ukazivanja pomoći igraču Čelsija u finišu utakmice sa Svonsijem. Usledila je tužba, ali se u junu ove godine nagodila sa klubom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Murga

    26. novembar 2016 | 14:33

    Bravo Eva! Rasturi idiota ! Celsi, imali koje musko u tvojoj instituciji da zastiti zenu ciji interes je da zastiti coveka i njegovo zdravlje od papuanca koji misli da ja neki veliki trener! Otisao je poput pokislog misa . I ja bih bio veliki trener uz dobre fudbalere i ogromne sume novca. Budi veliki u manjim i finansijski losim klubovima folirantu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA