Bačka Palanka dobila teren sa veštačkom travom (FOTO)

FSS nastavio sa akcijom razvoja infrastrukture i dodelu opreme brojnim regionima i klubovima

  • 0

Posle Lučana i Jagodine, ranije i drugih sredina, centar fudbalske Srbije danas je i Bačka Palanka.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, i prvi čovek opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica, otvorili su teren sa veštačkom travom, dar FSS koji je zajedno sa lokalnom samopupravom ovom delu Vojvodine omogućio uslove za još bolji infrastrukturni razvoj.

>>> Kokeza nezadovoljan suđenjem napustio Humsku! O penalu za Partizan se i dalje priča (FOTO) (VIDEO)

Svečanom činu prisustvovali su i predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine, Dragan Simović, zatim zamenik generalnog sekretara FSS Jovan Šurbatović, direktor sportskog sektora FSS Goran Bunjevčević i predsednik FK Bačka Marjan Rnić.

Foto: fss.rs Foto: fss.rs

- U prethodnom periodu Fudbalski savez Srbije, zajedno sa lokalnim samoupravama,obezbedio je određen broj terena sa veštačkom travom. Danas je zbog toga važan dan za Bačku Palanku i ja bih se zahvalio lokalnoj samoupravi i predsedniku opštine Branislavu Šušnici, koji su omogućili i obezbedili uslove za teren sa veštačkom travom - rekao je Slaviša Kokeza, predsednik FSS i dodao:

- Nadam se da će i u narednom periodu opština nastaviti sa ulaganjem u infrastrukturu a od Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Vojvodine imaće apsolutnu podršku u svim segmentima važnim za razvoj fudbala. Naša želja je da što veći broj dece usmerimo ka nekom sportu, a ja lično voleo bih da to bude u fudbal.

Važnom činu prisustvovao je i veliki broj mališana, a predsednik opštine Branislav Šušnica ne krije da je Bačka Palanka dobila vredan poklon.

Foto: fss.rs Foto: fss.rs

- Ovakav teren mnogo znači za grad koji će u narednom periodu da dobije praktično novi Sportski centar, jer planiramo izgradnju i još jednog terena sa prirodnom travom, ali i nove svlačionice i tribine.Pred nama je godina velikih investicija, a sve zbog, kako je rekao i predsednik Saveza Slaviša Kokeza, želje da decu sklonimo sa ulice i usmerimo na sport koji omogućava zdrav i pravilan razvoj - rekao je Branislav Šušnica.

Fudbalski savez Srbije će i u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima širom Srbije koje se odnose na razvoj infrastrukture i dodelu opreme brojnim regionima i klubovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA