≫ 

DRAMATIČAN PREOKRET U MILANOVCU: Do 88. minuta je Zvezda gubila, a onda pobedila golovima rezervista! (VIDEO)

Orlandić i Adžić spasili crveno-bele u dramatičnom finišu

  • 87

Kakva drama u Gornjem Milanovcu! Crvena zvezda je za dva minuta u finišu utakmice uspela da upiše pobedu protiv Metalca, i preokrene rezultat - 2:1!

Metalac - Crvena zvezda 1:2

(Panić 68 - Orlandić 88, Adžić 89)

Zvezda je nekako uspela da veže 10. meč bez poraza, ali ne i da sačuva mrežu na trećoj utakmici u nizu. Na početku je delovalo da će crveno-beli postići više golova, ali se u nastavku igra raspala, a uporni Metalac je to iskoristio na najbolji način.

Sve do poslednjih minuta izuzetno zanimljive utakmice u Gornjem Milanovcu.

METALAC: Belić, Nikodijević, Otašević, Bondarenko, Simović, Panić, Mijić, Stojković (od 76. Ivanović), Stojanović (od 78. Rovčanin), Mladenović (od 62. Jovanović), Kaisedo. Klupa: Radić, Ivanović, Dopuđ, Rovčanin, Čumić, Pavlović, Jovanović.

CRVENA ZVEZDA: Manojlović, Petković, Le Talek, Fibel, Anđelković, Donald, Poletanović, Srnić, Plavšić, Ristić (od 21. Račić), Sikmić (od 67. Orlandić). Klupa: Supić, Račić, Cvetković, Andrija Luković, Stojanović, Adžić, Orlandić.

Sudija: Novica Anđelovski (Kačarevo)

Miodrag Božović nije upisao pobedu na gostovanju samo u Gornjem Milanovcu, pa su igrači prionuli na posao već na samom startu, ali samo u prvom poluvremenu kako bi trebalo.

Crveno-beli su krenuli sa pritiskom - u prvom poluvremenu su gosti uputili 11 šuteva ka golu, ubedljivo najbolje prilike imali su Sikimić i Donald. Problem za Zvezdu se pojavio u 21. minutu, kada je Mihailo Ristić obavestio klupu da ne može da nastavi meč. Umesto njega je ušao Uroš Račić na mestu ofanzivnog veznog, da bi Plavšić prešao na levu stranu.

Svoje izgledne prilike je propustio i domaćin, od kojih se posebno ističe Kaisedova koji se oslobodio Le Taleka, a Manojlovića je spasila nepreciznost Ekvadorca. Ipak, Zvezdin golman se u nekoliko prilika jako dobro snašao posle kontri Metalca.

Nešto mirniji početak drugog poluvremena u kom su crveno-beli hvatali domaće na ofsajd zamke prekinula je najlepša akcija, doduše neuspešna - glavom je Sikimić vratio i spustio Poletanoviću, koji je odlično tukao ali je Beljić odlično intervenisao.

Odmah pošto je u igru ušao Orlandić umesto Sikimića, crveno-beli su primili gol. Kaisedo je odlično centrirao, a ispred Manojlovića je odlično odreagovao Stefan Panić i doneo vođstvo.

Smešila se druga uzastopna pobeda Metalca, da bi se u 88. minutu sve preokrenulo!

Opuštenost Metalca na sredini terena koštala je gubitkom lopte, pa je Donald hitro uputio pas Le Taleku, a ovaj na petercu snimio Orlandića i uposlio ga.

Ekspresno vraćanje u igru, sebičnost Kaseida u jednom napadu i šokiranost Metalca, poslužilo je crveno-belima da izvrše dodatni pritisak - Belić je odbranio Donaldu, a na pravom mestu se našao mladi Luka Adžić da pokupi odbijenu loptu i smesti je u mrežu.

Deo tribina sa navijačima Zvezde je eksplodirao.

Crveno-beli i dalje imaju šest bodova prednosti nad Partizanom, a narednog vikenda se posle skoro mesec dana vraćaju na stadion "Rajko Mitić", gde u sredu, 30. novembra dočekuju Mladost. Istog dana Metalac gostuje Napretku.

Rezultati, 17. kolo

Partizan – Napredak 3:2

Mladost Lučani – Borac Čačak 3:0

Novi Pazar – Javor 1:2

Bačka – Vojvodina 0:1

Radnički Niš – Spartak 0:1

Radnik – Čukarički

Voždovac – Rad 0:0

Metalac – Crvena zvezda 1:2

Tabela: Crvena zvezda 44, Partizan 38, Vojvodina 38, Napredak 31, Mladost Lučani 31, Radnički Niš 27, Spartak 25, Javor 23, Metalac 20, Rad 20, Voždovac 18, Čukarički 17, Radnik 16, Novi Pazar 12, Bačka 11, Borac Čačak 8.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTIROM

    26. novembar 2016 | 16:51

    DZABE STE SE NADALI GROBARI

  • Ja

    26. novembar 2016 | 17:07

    POBEDA CISTA KAO SUZA A ONO JUCE BRUKA! BRAVO ZVEZDO!!!!DELIJAMA SVAKA CAST .TAKO SE BODRI KLUB!!!!!!ZVEZDA OOOOO!!!!

  • Sloba Delija

    26. novembar 2016 | 16:57

    FUDBAL JE IGRA U KOJOJ NA KRAJU UVEK POBEDJUJE ZVEZDA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA