Nezadrživi Javor zaljuljao Pazarce, šok u Nišu, Voša slavila!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 26.11.2016.
14:57
Izvor: Sportske.net

Danas od 13 časova je odigrano 6 mečeva domaćeg šampionata, a pobede su zabeležile samo dve ekipe, Mladost iz Lučana i Javor iz Ivanjice.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Pravo je čudo kako Voždovac nije uspeo da probije odbranu Rada, igrači gostiju su završili meč sa dva igrača manje, ali su nekako na kraju uspeli da se odbrane.

Nišlije su imale dosta prilika da postignu pogodak, ali je Spartak ipak uspeo da se vrati kući neporažen, čak su uspeli da postihgnu i jedan gol do kraja utakmice i da odnesu sva tri boda. Jedini gol na meču postigao je Nemanja Milić u 86. minutu meča.

Vojvodina je do pobede protiv Bačke u vojvođanskom derbiju slavila sa 1:0 golom u poslednjim minutima utakmice. Nakon kontre Ašćerić je izašao sam ispred Čupića i iz drugog pokušaja je uspeo da donese Vojvodini velika tri boda pred derbi protiv Partizana.

Bojović je dodatno gurnuo Borac ka ispadanju, ekipa iz Čačka igra veoma loše, vezali su danas i peti poraz uzastopno, ali daleko od toga da je sve gotovo, posebno nakon podele bodova nakon 30 kola.

Maslać je postigao autogol, a Bojović je postigao dva za ukupnih 3:0 za Mladost iz Lučana.

Javor je uspeo da slavi u još jednoj utakmici, bila je ovo njihova četvrta pobeda uzastopno pošto su danas uspeli da slave protiv Novog Pazara nakon preokreta (1:2).

Alivodić je doveo Novi Pazar u prednost od 1:0 u 12. minutu meča, da bi Gafurov i Cvetković iz penala preokrenuli rezultat.

U meču Radnika i Čukaričkog bilo je 1:1, Fofana je doveo goste u prednost da bi Adamović izjednačio i doneo bod domaćinu iz Surdulice.

Bačka - Vojvodina 0:1
Voždovac - Rad 0:0
Novi Pazar - Javor 1:2
Radnički Niš - Spartak 0:1
Radnik - Čukarički 1:1
Mladost - Borac 3:0

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 26.11.2016
17:07

Ovo je sramno kako ste odigrali, svaka cast Spartaku, borili se i posteno nose bodove, uz to po jedan nedosudjen penal za obe ekipe ostalo odlicno sudija odsudio... ovo je kriza kojoj ne vidim kraja...