HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR: Vage, imaćete sreće danas! Škorpije, ne srljajte!

Horoskop za nedelju. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Prilično ste pasivni na ovom planu, pa ne bi trebalo da očekujete promene ili neke nova dešavanja. Partner očekuje od vas da neke stvari promenite. Pokažite mu da ste spremni da se trudite zbog vaše ljubavi. Mogući problemi sa grlom.

BIK

Dobili ste manje novca nego što ste očekivali i sada ste veoma razočarani. Spremni ste da razjasnite sve sa nadređenima. Postavljate visoke standarde kada je u pitanju nalaženje novog partnera. Ne želite da pristanete na manje od onoga što zaslužujete. Osetljiv predeo vrata.

Foto-ilustracija: Pixabay Foto-ilustracija: Pixabay

BLIZANCI

Moguće je da ćete danas rešiti da napustite svoje radno mesto ako ste već neko vreme nezadovoljni na ovom polju. Vreme je da se suočite sa nekim stvarima od kojih ste bežali. Dolaze vam nove lekcije na emotivnom polju. Povedite računa u saobraćaju.

RAK

Moguće je da ste preterano nervozni i da takvo raspoloženje ne utiče pozitivno na vaš posao. Otvara vam se prilika za flert sa osobom koja nije sasvim slobodna. Imate jaku želju da sa njom ostvarite nešto više. Problemi sa prehladom.

LAV

Možete da očekujete priliku da poboljšate komunikaciju sa poslovnim okruženjem. Spremni ste na promene i kompromise. Nije vam preterano povoljan dan za emotivne promene, pa bi najbolje bilo da ne očekujete previše. Potrebna vam je fizička aktivnost.

Foto-ilustracija: Pixabay Foto-ilustracija: Pixabay

DEVICA

Ako ste u vezi sa nekim stvarima bili neiskreni, danas bi to moglo da se otkrije. Povedite računa o svom ponašanju. Moguće je da vam se ne dopada neki predlog koji je imala voljena osoba. Niste sigurni kako da joj to saopštite. Prijala bi vam masaža.

VAGA

Imaćete sreće danas, pa lako možete sklopiti neki novi posao ili potpisati neki novi ugovor! Možete da očekujete veoma zanimljivu situaciju na ljubavnom planu. Dolazi vam poznanstvo sa osobom koja će učiniti sve da vas osvoji! Izbegavajte preterivanje sa šećerima.

ŠKORPIJA

Finansijska situacija vam je sasvim solidna i razmišljate o novim ulaganjima. Ipak nemojte da srljate u nove poslove. Povedite računa o stanju na ovom planu, jer je partner veoma ljubomoran i moguće da prati svaki vaš korak. Povedite računa o cirkulaciji.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

STRELAC

Maksimalno se oslonite na svoju intuiciju i nećete napraviti grešku. Važno je da slušate sebe i svoje predosećaje. Moguće je da previše vremena trošite na osobu koja nema dovoljno interesovanja ka vama. Okrenite se novim mogućnostima. Poboljšanje na ovom planu vam dolazi.

JARAC

Previše ste osetljivi na bilo kakve kritike. Morali biste da naučite da se malo drugačije nosite sa tim. Konačno ćete uspeti da poboljšate odnos sa voljenom osobom i da se pomirite nakon malo veće svađe i problema. Mogući su problemi sa alergijama.

VODOLIJA

Neočekivano vam se pojavljuju manji problemi na poslovnom planu, ali nećete dopustiti da vas to uplaši. Ukoliko budete pristali na susret sa jednom osobom, ona će vam pokazati koliko jake emociije gaji prema vama. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

Foto: Profimedia/Jitka Saniová Foto: Profimedia/Jitka Saniová

RIBE

Jako je važno da budete dovoljno pribrani i skoncetrisani. Uspeh vam dolazi ako se maksimalno posvetite poslu. Napeta situacija u odnosu sa voljenom osobom se nastavlja. Više ne znate kako da se postavite u odnosu sa njom. Mogući su problemi sa zglobovima.

Astrolog: Ruža Ružanović

Odgovori na ova četiri pitanja će vam reći sve o vama:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA