UŽAS KOD NOVOG SADA: Braća poginula zbog samoubice!
Foto: Sladjana Stojanović

Pešak izazvao tešku saobraćajku

UŽAS KOD NOVOG SADA: Braća poginula zbog samoubice!

Crna Hronika -

Muhamed (8) i Mendim Dvorani (5), državljani Austrije, poginuli jer je čovek skočio pod kamion, a na njega potom automobilom naleteo njihov otac

NOVI SAD - Braća Muhamed (8) i Mendim Dvorani (5), državljani Austrije, poginuli su na auto-putu Novi Sad - Subotica zbog pešaka samoubice!

Tragedija se dogodila kad je nepoznati čovek stao pred kamion koji ga je pregazio, a potom je na taj šleper naleteo auto u kojem su se nalazi dečaci.Otac nastradale braće Akrip Dvorani (38) i njihov rođak Petrit (37) teško su povređeni.Šleper kojim je upravljao makedonski državljanin Nikola Dimov (52) udario je u petak oko 1.30 časova zasad neidentifikovanog pešaka.

Stao nasred puta

On mu je bukvalno istrčao pred kamion, stao i raširio ruke.- Telo pešaka odbačeno je u levu traku, a kamion se posle nekoliko metara zaustavio. Kad je vozač „mercedesa“ austrijske registracije, kojim je upravljao Akrip Dvorani, primetio telo na putu, pokušao je da ga zaobiđe kako ne bi prešao preko njega, ali udario je u prikolicu kamiona - kaže izvor Kurira. U tom momentu u automobilu kojim je upravljao Akrip bilo je četvoro putnika, i to dvojica njegovih sinova i rođak sa Kosova, Petrit.Branka Đ. nalazila se u kolima s momkom u suprotnoj traci kad se dogodio sudar.- Izašli smo i ono što sam videla bilo je strašno. Dva mala tela nalazila su se u uništenom automobilu jedna pored drugog, bukvalno zagrljena. Nisam znala da su mrtvi, pitala sam jesu dobro, a kad su mi rekli da su braća poginula, umalo se nisam onesvestila. I trećeg putnika sam videla, bio je sav u krvi. Nemam reči, mislim da nikada neću zaboraviti ono što sam videla. Momak me je odvukao do naših kola kako ne bih više gledala mesto nesreće, a on se vratio da pomogne - rekla nam je Branka Đ.Još se ne zna ko je pešakUviđaj su obavili su tužilac i policija, a u toku je rad na rasvetljavanju okolnosti pod kojima je došlo do nesreće, kao i utvrđivanje identiteta pešaka.

Teške povrede putnika u „mercedesu“OTAC DEČAKA BORI SE ZA ŽIVOTPetrit Dvorani, suvozač u „mercedesu“, zadobio je višestruke povrede i nalazi se u poluintenzivnoj jedinici Urgentnog centra u Novom Sadu. Vozač i otac dečaka Akrip teško je povređen i nalazi se u intenzivnoj jedinici, rekla je Jelena Jurišin, portparol KC Vojvodine.

Slađana Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track