Luka Adžić - Početak iz snova!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.11.2016.
22:55
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Iako je izgledalo da će Zvezda u Gornjem Milanovcu posustati u borbi za odbranu trona, aktuelni šampion je posle svega dobio mnogo više nego što je i mogao da očekuje!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

''Podela bodova nam u ovom trenutku ide na ruku, ali možda nam neće odgovarati za tri kola'', izjavio je trener Partizana Marko Nikolić, uoči serije od tri Partizanove utakmice na svom terenu, odnosno tri Zvezdina gostovanja, nadajući se nekom kiksu ''večitog rivala'' u Čačku, Kruševcu ili Gornjem Milanovcu.

To se, međutim, nije desilo ni na jednoj od tih utakmica. Najbliža kiksu Zvezda je bila večeras protiv ekipe Metalca koja je do 88. minuta vodila sa 1:0, ali je onda usledio potpuni preokret za samo dva minuta, u režiji Mičela Donalda, posle čijih akcija su Orlandić i 18-godišnji Luka Adžić doneli sva tri boda Zvezdi i zadržali šest bodova više u odnosu na Partizan.

Naravno, posle meča je u centru pažnje Luka Adžić, koji je desetak minuta pre kraja ušao umesto Srđana Plavšića i ekspresno izrastao u junaka utakmice!

''Zauvek ću pamtiti današnji dan, ovo je ostvarenje mog dečačkog sna. Utakmica je sama po sebi bila teška, morali smo da jurimo rezultat, a to nam se ne dešava često.

Neverovatno je šta se sve dogodilo u poslednjih nekoliko minuta, trebaće mi vremena da se utisci slegnu. Svakako, ovo su jako bitna tri boda za nas i sada je najvažnije da hladne glave uđemo u pripremu naredne utakmice'', izjavio je Adžić.

On je istakao da je ekipa osetila veliko olakšanje posle Orlandićevog gola, ali da se Zvezda nikada ne zadovoljava remijem.

''Pokazali smo koliku želju za pobedom imamo. I dalje ne mogu da verujem da mi se u poslednjim minutima lopta tako odbila, ali čim sam šutnuo znao sam da će ući u gol. Mnogo mi znači prvi pogodak u seniorskom dresu, ali nadam se da je ovo tek početak i da ću postići još mnogo golova'', poručio je Adžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Sunday, 27.11.2016
20:22

Opet ponavljam hiljaditi put, dajte vremena klincima, on već ima teret na leđima...

avatar
MarkoSi
Sunday, 27.11.2016
13:20

Stalno ponavljam da su Zvezdina deca neopravdano zapostavljena u odnosu na preplaćene strance. Osim toga što sam oduševljen jer je Luka Adžić postigao pobedonosni gol, dobio sam još jedan argument koji potvrđuje moj stav. Mouče 14 utakmica - 2 asistencije, Adžić 14 minuta - 1 gol. Božoviću, da li ti je još nešto potrebno da bi počeo da u ekipu stavljaš našu decu umesto raznih Moučenika, Fibela i sl.

avatar
Voja
Sunday, 27.11.2016
10:18

Taman kada je Bozovic shvatio da gubi utakmicu i kada je u trazenju alibija posle utakmice iz igre izveo neprimetnog Sikimica i uveo novi biser Zvezde Adzica desio se preokret u koji ni on nije verovao. Neko bi rekao to je njuh trenera da u pravom trenutku povlaci prave poteze, moze se reci, ali po meni nije tako ovo su za mene potezi iz ocaja, hvala bogu koji su doneli rezultat. Ali to se nece desavati svaki dan moze to da se vrati kao bumerang onda kada je najpotrebnije. Ja neverujem da ce Bozovic iz ove utakmice izvuci neki zakljucak za nauk.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 27.11.2016
13:35

Rsb forum,sekta,toliko o tome sa Bozovicem do nove titule!!

avatar
Djole Djokic
Sunday, 27.11.2016
04:22

Bravo mali, samo trpaj burazeru!

avatar
Lav
Sunday, 27.11.2016
01:27

Pocetak iz snova... Sve ti se poklopilo, vidim u tebi novu legendu Zvezde... Siguran sam da ces nadmasiti oca i da ces dostici slavu recimo Dejana Stankovica... Ako ne i vise....

avatar
indija durot
Sunday, 27.11.2016
00:23

A komentator kao ne navija za Zvezdu..