POZITIVNE VESTI: Tinejdžeri koji su brutalno pokošeni u centru Niša nisu životno ugroženi (FOTO)

  • 4

Petnaestogodišnjaci M.K. i S.M. koji su sinoć povređeni u saobraćajnoj nezgodi na raskrsnici ulica Milojka Lešjanina i Knjeginje Ljubice nisu životno ugroženi – potvrđeno je u Kliničkom centru Niša.

STRAŠNO: Dvojica dečaka pokošena na pešačkom prelazu u Nišu (FOTO)

M.K. je zadržan na lečenju na Dečjoj hirurškoj klinici gde je operisan zbog preloma desne nadlaktice, zadobio je i prelom desne potkolenice kao i ranu na glavi. Drugi tinejdžer hospitalizovan je na Klinici za neurohirurgiju i kako je saopštio dežurni neurohirurg, zadobio je potres mozga, ima kontuzije po celom telu i njegovo stanje se i dalje prati ali se ne očekuju komplikacije.

Dečake je na pešačkom prelazu udario "fiat stilo" kragujevačkih registarskih tablica kojim je upravljao dvadesetdevetogodišnjak iz Niške Banje. Niška policija utvrđuje kako je došlo do nezgode jer se još ne zna da li su dečaci prelazili ulicu dok je na semaforu bilo crveno svetlo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ono što je izvesno je da se vozač "fiata" kretao velikom brzinom jer je jedan od povređenih dečaka odleteo desetak metara od mesta gde je udaren.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    27. novembar 2016 | 00:22

    Kompletna ta raskrsnica je pokrivena kamerom, tako da se sigurno moze utvrditi ko je prav, a ko kriv

  • Krsta

    27. novembar 2016 | 10:48

    To treba kazniti. ..čim dobiju dozvolu više ne poštuju pravila ...jure besne kao da nema zakona ..kao da smo u turskoj...rade još turski geni.pre 500 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA