Најновије

ВУЧИЋ: Нити ја личим на Лазара, нити су они јунаци као Мурат!

Председник Владе Александар Вучић је "кандидатима на друштвеним мрежама" за председничке изборе поручио да побеђују и даље.

Премијер Србије, Александар Вучић (Фото: ЈуТЈуб)

Он не напомиње да се пита шта ће бити на правим изборима.
Премијер је напоменуо да ће наставити да прича о дефициту, расту и како ће да решава проблеме.
- Колико их је до сада победило на тим гласањима - Шешељ, Јеремић, Јанковиц, Миленовић, Бошко Обрадовић, а Тадић је без конкуренције...Увек је победник када реши да се кандидује. Већ имамо најмање четири победника, а биће их још и сви су већ постали председници - приметио је Вучић. 
Он је поручио и да неће дозволити да "мејнстрим српске политике и главна мустра српске политике" буде да вам неко псује и оца и мајку и да при том тог коме псујете родитеље окривљујете да вам је он за нешто крив, указујући да оно кроз шта је прошао посланик СНС Александар Мартиновић "то ни пас с маслом не би појео". 
Упитан да ли се осећа као да је у истој ситуацији када је Мурат рекао да "сви Турци крену на Лазара", Вучић је рекао да он не личи на Лазара, а да овде нема јунака, ни озбиљних стратега као што је био Мурат. 
- Мурат је био озбиљан човек и војсковођа, а ови наши не могу ни скуте да му носе. Што се мене тиче смешно је да о томе причам - навео је премијер. 
Према његовим речима, та филозофија 'сви на једног' траје већ дуго времена. 
- Сви су направили неке своје појединачне договоре. Ја видим да и локалне самауправе праве договоре са другим странакама по принципу удари ти по Вучићу само немој на мене. То сви раде, и многим тајкунима и доконим политичарима - свима сметам - закључио је премијер. 
Поновио је такође да Србија никоме не може да буде "резервна клупа", по принципу - да када не успете као кандидат на једном месту, онда се препоручујете у трци за председника државе. 
Вучић је коментаришући најаву у медијима да се Вук Јеремић кандидује за председника државе рекао да већ у медијима има 10 кандидата за председника и исто толико победника. 
- Верујем да ће то народ добро да процени. Има још много до избора и нећу тиме да се бавим, бавим се озбиљним темама - рекао је премијер. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА