• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: Motorom u smrt

Izvor mondo.rs

Kamera na kacigi motocikliste snimila je njegovu tragičnu saobraćajnu nesreću na autoputu u Turskoj.

Na cesti u Kođaeliju jučer je život izgubio 34-godišnji motociklista Mustafa Kurt nakon što je zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad svojim dvotočkašem i udario u zaštitnu ogradu, prenosi portal Radio Sarajeva.

Pogibija motocikliste
Izvor: YouTube

Kurt je zadobio teške povrede i preminuo je na putu do bolnice, a jutros je policija objavila video snimak nesreće koji je snimila kamera na kacigi stradalog motocikliste.

Na snimku se vidi kako Kurt naputu "juri" prijatelja motociklistu ispred sebe. U jednom trenutku njegov prijatelj pada s motora a Kurt pokušava da izbegne njega i kombi na putu, gubi kontrolu i pri izlasku iz krivine udara u zaštitnu betonsku ogradu.

Snimak je objavljena kao svojevrsno upozorenje do kakvih posledica dovodi vožnja neprilagođenom brzinom, prenosi Radiosarajevo.ba

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Eto

Cuvaj se i Bog te cuva,a ti hoces da budes pametan..

kulov

ima jos jedan snimak ove nesrece, snima treci motor koji vozi iza njih dvojice, taj je naleteo na olupinu od ovog motoriste sto je pao. I taj je nastradao, vozili su oko 270km/h, na snimku se vide odsecene noge i glava. Motori jesu adrenalin i veoma lepa stvar je putovati sa motorom i druziti se sa drugarima motoristima ali treba covek da ima granicu. Ovaj ili ovi poginuli su na zalost presli tu granicu. I sam sam veliki zaludjenik u motore i borim se sa demonima svaki put kad sednem da vozim, ali ovi ga bas preterase

.

Dogadja se...

special image