Search
Close this search box.

Evo kako je Ceca proslavila slavu (VIDEO)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je u svojoj kući na Dedinju proslavila krsnu slavu Sveti Nikola.

Gosti su počeli da stižu u večernjim satima. Kao i svake godine, goste je dočekivao njen sin Veljko Ražnatović. „Čast mi je da budem domaćin naše slave, ipak majka je glavna za sve. Anastasija i ja smo tu da pomognemo, ali Anastasija ne mora ništa da radi, ona je naša princeza“, izjavio je Veljko za Alo.  

Ceca je prvom prilikom izašla da pozdravi novinare, a fanovi su je sa nestrpljenjem čekali kao bi joj uručili brojne poklone. Ove godine, kako priznaje sama pevačica, nije imala dovoljno vremena da se previše bavi organizacijom jer je imala brojne poslovne obaveze. Povodom toga, izjavila je za isti list: „Moram najiskrenije da kažem da je glavna moja sestra. Ona se bavi time i to izuzetno dobro i kvalitetno radi. Ja sam imala veliki koncert u Cirihu, mnogo poslovnih obaveza, ali sam imala dobru organizaciju. Postim sva četiri posta i baš sam se navikla. Ipak, nisam ljbitelj plodova iz vode, više sam ljubitelj plodova iz tora, ali kad se nešto mora nije teško.“

U kuću folk dive stizali su brojni njeni saradnici, prijatelji, poput Vuka Kostića, Saše Vidića, Viktora Savića, Dragana Markovića Palme, i prvi put među gostima bio je i voditelj Milan Kalinić. „Ceca je odlična domaćica. Veljko je sada preuzeo slavu i pravi je domaćin. Donosim samo cveće jer su takvi običaji u velikom gradu“, izjavio je Palma.

???

A video posted by Veljko Raznatovic (@vr_arktigar) on

Modni kreator Vidić i dugogodišnji pevačicin prijatelj, kao i uvek dobrog raspoloženja, našalio se na njen račun da Ceca ne ume da kuva, dok je Marijana Mateus otkrila da je došla čak iz Londona kako bi ispoštovala pevačicu. Pored prijatelja, pevačici su slavu čestitali i brojni fanovi putem društvenih mreža.
Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI