• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ruse posebno dirnulo saučešće Vučića

Izvor Beta

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin danas je zahvalio svima u Srbiji koji su izrazili saučešće i solidarnost s Rusijom, a povodom ubistva ambasadora te države u Turskoj Andreja Karlova.

"Duboko sam zahvalan svima ko je izrazio i ko nastavlja sa izražavanjem saučešća povodom pogibije Karlova. Zahvalan sam svima koji donose cveće i sveće kod naše Ambasade", naveo je Čepurin u saopštenju.

On je zahvalio i srpskom rukovodstvu na momentalnoj reakciji na ovaj zločin kao i na izražavanju saučešća.

"Posebno nas je dirnuo telefonski poziv premijera Aleksandra Vučića odmah nakon terorističkog akta, kada je izneo čvrsti stav Srbije i solidarnost s Rusijom", istakao je Čepurin. On je naveo i da je "tragedija u Ankari poruka svetu da je neophodno da se protiv terorizma bori odlučno i na zajednički način". "Još jedan put izražavam ogromnu zahvalnost svim našim prijateljima u Srbiji. Dirnuti smo vašom iskrenom solidarnošću. Ova solidarnost pomaže nam da gledamo u budućnost sa nadom", istakao je Čepurin.

Ambasador Rusije u Turskoj Andrej Karlov preminuo nakon što je teško ranjen u napadu iz vatrenog oružja, na otvaranju ruske izložbe fotografija u Ankari.

Komentari 124

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miki

Prijateljstvo se u nevolji pokazuje.

T-Rex

Ovi idioti sto lupaju minuse na ovakvu vest mogu da idu da zive u Albaniju ili Hrvatsku ako im se nesto ovde ne svidja.A te sendvice sto delite uzmite i vi neki,vidim da ste gladni jer ste lezilebovici koji nista u zivotu niste radili i cekate da vam nesto padne s neba.Sramoto Srbije.Kako radis,tako i prolazis.

brane121

@T-Rex bravo....

special image