Search
Close this search box.

Ryan Reynolds i Blake Lively su celebrity par 2016.

Ljubav se vidi u očima (foto: Celebitchy)

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Ljubav se vidi u očima (foto: Celebitchy)

Ryan Reynolds i Blake Lively su zlatni par Holivuda. I to ne samo zbog boje njihove kose, tena i toga što prosto deluje kao da sijaju, već zato što su neverovatno slatki zajedno.

Ne samo da nemamo pravo da budemo ljubomorni na njih, već možemo jednostavno da uživamo u svim onim romantičnim trenucima koje je ovaj par podelio sa javnosti i pitamo se čime će nas u 2017. godini oduševiti.

Evo nekih od najdivnijih moemenata porodcice Reynolds/Lively u protekloj godini.

Nedavno su javnosti predstavili svoje dve ćerke po prvi put. Kada je Ryan Reynolds dobio svoju zvezdu na Bulevaru slavnih na ceremoniji su ga pratile njegove tri najvažnije dame – supruga Blake i ćerkice James i Ines. Dvogodišnjakinja je sa plavom kosom i loknicama bila zvezda dana, a ponosni otac je izjavio: „Žalio bih za 20 godina da nisu bile ovde danas sa mnom“.

Foto: Celebitchy

Njihov prvi sastanak nije zapravo bio jedno sa drugim. „Tada smo bili prijatelji. Sećam se da je bilo zanimljivo jer godinu danas nakon snimanja Green lantersna oboje bili singl“, izjavio je Ryan u jednom intervuu i dodao: „Izašli smo na dvostruki sastanak. Ona je bila sa jednim momkom, a ja sa jednom devojkom. Bio je to najčudniji izlazak za njih dvoje jer između mene i Blake je sevao vatromet. Isprva je bilo čudno jer smo dugo bili prijatelji, ali mislim da je najbolje vezu započeti iz prijateljstva“.

Poput svoh dobrih momaka, Ryan zna da je najbolje vrema da pokažete svoju romantičnu stranu ženi porođaj. „Pevao sam joj pesmu Let’s get it on Marvina Gayea. A iz njenih očiju su sevali bodeži. Kao da me je pitala: „Je l’ ti to mene je**no za****vaš?“ Baš je bilo gadno. Ali ona je bila neizmerno hrabra i šalila se tokom celog porođaja“, izjavio je glumac nedavno.

Foto: Celebitchy

On takođe vrlo otvoreno govori o roditeljstvu i njegovi fantastični i realistični tvitovi o roditeljstvu nasmejali su mnoge. „Radi prljav posao, čoveče. Moraš da menjaš pelene. Moraš da se budiš tokom noći. Ljudsko biće će izaći iz tvoje žene, tako da je ona već uradila dovoljno. Zato menjaj pelene“, savetuje muškarcima Deadpool.

Ryan je zbog Blake spreman da prekrši i mnoga pravla. Kada je glumica pratila supruga na Kanskom festivalu, on se jednostavno odvojio od ekipe filma sa kojom je trebalo da prošeta Kroazetom i došao do nje, uzeo je za ruku i sa njom prošetao crvenim tepihom.

Drugi put je kršenje zabrane uključivalo izbegavanje plaćanja kazne od 10.000 dolara. „Moja žena obožava hranu i voli pitu od jabuka koju prave u Vankuveru, gde sam ja odrastao. Tako da smo kupili brdo pita i krenuli ka granici sa Sjedninjenim Državama. Carinik je zbao da nešto nije u redu i rekao mi: „Sećaš se filma Just friends u kom si glumio i scene na kraju kada pevaš pesmu I swear?„. „Da“, rekao sam mu i on mi je samo naredio: „Hajde počni“. Zatim je tražio da plešem ‘majmunski ples’ i plesao sam. Otpevao sam najbolje što sam mogao i ubrzo sam bio na putu i jeo pitu od jabuka na sledećoj stanici“, opisao je ovaj nesvakidašnji događaj slavni glumac.

Foto: Celebitchy
Foto: Celebitchy

Čak ni zapaljena venčanica Blake Lively nije mogla da upropasti njihovo venčanje iz bajke. „Zaista sam frustrirana ako nešto ne bude onako kako sam planirala. Na primer, moja venčanica. Florence Welch je pevala na ceremoniji i doneli su tri vatrometa dok sam posmatrala njen nastup. Tada sam pogledala i videla da mi je na venčanici ogroman trag paljevine od vatrometa. Tačno po sredini. Bilo sam tako tužna“, rekla je Blake i dodala: „Kasnije, kada sam okačila haljinu, Ryan je rekao: „Nije li ovo sjajno?“ „Šta?“, pitala sam ga. Pokazao je na izgoreno mesto i srce mi je stalo jer sam bila tako osetljiva. Ali on je dodao: „Uvek ćeš se sećati tog trenutka kada Florence peva i počinje vatromet. Imaćeš to zauvek ovde sačuvano“. I to je moj omiljeni deo venčanice“, rekla je zvezda serije Tračara.

Ryan je spreman da suprufu postavi kao ljudski štit ako to zaista bude bilo potrebno. Ali sve zbog ćerkice James. „Ranije sam govorio: „Blake, za tebe bih primio metak. Ne mogu ikoga voleti kao što volim tebe“. To sam govorio svoj ženi. Međutim, čim sam ugledao oči svoje ćerkice, u tom trenutku sam znao da ako nas ikada budu napali, suprugu bih iskoristio kao štit kako bih spapsao našu ćerku“, iskreno je kroz osmeh rekao Ryan.

Želimo im da i u 2017. godini budu ovako neodoljivi i prelepi i primer svima kako jedna ljebav i porodica u Holivudu mogu proći bez skandala.

POSLEDNJE VESTI