Search
Close this search box.

Najbolje i najgore obučene domaće zvezde u 2016. godini

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dame sa najviše stila na našoj estradi (foto: Instagram/karleusastar/bekvalceva/cicamica022/senoritamilica)

Domaće poznate ličnosti tokom protekle godine videli smo u nekim zaista sjajnim, ali i prilično užasnim odevnim kombinacijama.

Evo ko nas je u 2016. godini posebno oduševio, a kome želimo da u ovoj godini unajmi stilistu i promeni svoj stil oblačenja.

Jelena Karleuša je jedna od retkih (a vrlo često i jedina) dama koja može da iznese odeću u kojoj je viđamo svake subote u Zvezdama Granda. Kako je poslednjih godina više poznata kao modna ikona nego kao muzičarka, mnogi je poštuju upravo zbog neprikosnovenog stila i smelih modnih kombinacija. Sigurni smo da će novi album, koji upo**o najavljuje, da donese i promenu imidža i da će JK ostati osoba sa najoriginalnijim stilom na našoj estradi.

Milica Pavlović je mlada zvezda koja, za razliku od mnogih, ne izgleda vulgarno u oskudnim odevnim kombinacijama. Milica za scenu često bira minijaturne haljine, dok se privatno oblači dosta smernije, ali uvek sa stilom.

Milica Todorović nas je veoma prijatno iznenadila u 2016. godini svojim modnim izborima koje je pravila i jedva čekamo da vidimo šta će nam pokazati u 2017. ali ne sumnjamo da će njen stil biti sve više i više individualniji.

Severina je, kao i Karleuša, na Instagramu poznata kao velika modna ikona, i neretko ovim putem reklamira i podržava mlade dizajnere. Seve često voli da kombinuje klasične komade odeće sa nesvakidašnjom obućom i to uvek deluje sjajno.

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Nikolina Pišek je poznata kao veliki poštovalac modnih trendova, i čak i za odlazak u prodavnicu ona je obučena kao za modnu pistu. Ova nekadašnja voditeljka pravi je modni poznavalac i nema sumnje da će i u ovoj godini pokazati neke sjajne odevne kombinacije.

Jelena Tomašević voli da oblači klasične modele odela i toalteta za snimanja, te neki njen stil karakterišu i kao dosadan. Ali pevačica raskošnog glasa, koju nikada tokom sjajne karijere nisu pratili skandali, ne želi da privlači pažnju dubokim dekolteima i kratkim suknjama, te se odlučuje za prave dizajenere koji umeju da pokažu njen seksipil i malo smernijom odećom.

Nataša Bekvalac ima sreću da se njena sestra Kristina već nekoliko godina brine o njenom stilu i to zaista sjajno radi. Pevačica je uvek besprekorno odevena na svakom događaju, a u svojim spotovima je prava kraljica stila. Ponekad malo iznenadi izborom odeće i veličinom dekoltea (kao na promociji svog novog albuma), ali brzo se vrati na pravi put i oduševi nas iznova.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on
Nina Janković pripada generaciji mlađih glumica koje već sve imaju izražen sjajan osećaj za stil. Ona i njene kolegenice na svakom događaju privlače pažnju, ali ničim napadnim, već smernim stilom punim elegancije ali i mladalačke svežine.

Naše najgore obučene javne ličnosti već nekoliko godina se nalaze u ovoj kategoriji i kao da ništa ne preduzimaju da svoj stil promene i poboljšaju. Njih viđamo svakodnevno u medijima i skoro uvek sebi postavimo pitanje: +Pa zar ne mogu da unajme stilistu da ih normalno obuče?’ Evo ko je ove godine posebno ostavio negativan utisak na nas. Maja Nikolić je u poslednje vreme dospela u medije zbog skandala koji je nastao kada je došla na mesto Dare Bubamare u žiiju Pinkovih zvezda. Poznata po učešću u rijalitijima i oštrom jeziku, producenti su sigurno mislili da će njeni komentari i svađe među članovima žirija privući publiku. Međutim, kada se Maja u emisiji pojavila u plavoj šljokučastoj haljini sa ogromnim dekolteom, mnogim gledaocima je to bilo dovoljno da promene kanal.

Rada Manojlović već nekoliko godina unazad važi za nekog ko nema mnogo stila i kome je pod hitno potreban pravi dizajner koji će njeno neverovatno telo obući u odeću primerenu njoj. Rada za nastupe skoro uvek bira minujaturne haljine od likre koje često deluju jeftino, tako da joj savetujemo da što pre pronađe svoj stil ili nekog ko će joj u izgrađivanju istog pomoći.

Tanja Savić se nakon povratka na našu estradnu scenu nekoliko puta blamirala kako izjavama pred kamerama tako i izborom odeće. Pevačica nije donela ništa originalno niti zanimljivo kada je njen stili u pitanju, te se nadamo da ćemo u 2017. kod nje videti neke promene nabolje.

Lepa Brena, ma koliko velika zvezda bila, nailazila je na krtike mnogih kada je nje stil oblačenja u pitanju. Ona je poslednjih par godine bila na klackalici stila, pa smo je ponekad viđali u odelima i smirenijoj odeći, nekad u minijaturnim šorcevima i suknjama koje su otkrivale njenu sjajnu figuru, ali potpuno bespotrebno.

POSLEDNJE VESTI