Udes na Novom Beogradu: Povređen muškarac (28), prevezen u KBC "Zemun"

U udesu, do kojeg je došlo u 22.04 časova u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, povređen je muškarac (28) i prevezen u KBC "Zemun"

  • 0

Četiri osobe su lakše povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

TRI SAOBRAĆAJNE NESREĆE U BEOGRADU: Povređene četiri osobe, Hitna pomoć intervenisala 128 puta

Pokušali smo da se krećemo zaleđenim ulicama Beograda i tada je počela havarija (FOTO)

U udesu, do kojeg je došlo u 22.04 časova u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, povređen je muškarac (28) i prevezen u KBC "Zemun".

Dva muškarca, starosti od 28 i 36 godina, i jedna žena (28) povređeni su u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 20.11 časova u ulici Patrisa Lumumbe i prebačeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć intervenisala je protekle noći 112 puta, od kojih 17 na javnom mestu, a za pomoć su se javljali svi tipovi hroničnih bolesnika.

U Beogradu su se juče dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojima je bio samo lakše povređenih, a Hitna pomoć je intervenisala 138 puta, od kojih 26 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA