Подршка кандидатури Александра Поповића и организационо повезивање ДСС и ДПС 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Подршка кандидатури Александра Поповића и организационо повезивање ДСС и ДПС
Trenutno na sajtu: 317       |       Podeli:
16.01.2017 | 0 коментар(а)



На састанку чланова Председништва и Извршног одбора Државотврног покрета Србије са Милошем Јовановићем,

в. д. председника Демократске странке Србије, закључено је следеће:

 

  • ДСС и ДПС имају сродну политичку и програмску оријентацију, а то је залагање за целовиту, јаку и модерну државу Србију као нужан оквир за успешан развитак српског друштва. Општу ситуацију у Србији од 2008. године, насупрот овоме, одликује зависност државе од страног чиниоца и општа ерозија друштва.
  • Имајући ово у виду, ДСС и ДПС ће надаље сарађивати у трагању за практичним решењима за излазак Србије из највеће политичке, привредне и моралне кризе у својој историји. Од ове сарадње очекујемо организационо повезивање и могућност обједињавања ДСС и ДПС.
  • Свесни смо да нема лаког ни стратешког ни практичног решења за данашње стање Србије, али сматрамо да промене у регионалном, европском и светском окружењу иду у прилог неопходним променама у Србији.
  • Због свега овога потребно је и поводом предстојећих избора и независно од њих окупити политичке потенцијале Србије за обнову духа политике која је Србијом владала између 2004. и 2008. године, када се видело да је могуће водити и независну и успешну националну политику. ДПС подржава кандидатуру Александра Поповића за председничке изборе.
  • ДСС и ДПС ће у будућем заједничком деловању представљати окосницу укрупњавања и поновног окупљања свих политичких и интелектуалних снага, којима су вера у победу Србијe и њен напредак, изнад личних интереса и преузетих обавеза према странцима.

За Демократску странку Србије, Милош Јовановић

За Државотворни покрет Србије, Слободан Самарџић

 

Информативнe службe ДСС и ДПС                                 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.128.258 посета
Тренутно на сајту: 317 посетилац(a)