≫ 

Branković apeluje: Ulaznice za atletiku se nikada do sada nisu ovako prodavale, obezbedite ih na vreme

Prodato je već 4.500 paketa ulaznica, i više od polovina su stranci, poručio je predsednik Lokalnog organizacionog odbora EP

  • 0
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Slobodan Branković, predsednik Lokalnog organizacionog odbora Evropskog dvoranskog prvenstva, izuzetno je zadovoljan tokom radova u "Kombank areni", gde će se navedeno takmičenje održati u martu.

- Radovi napreduju brzinom svetlosti. Kraj je planiran za 15. februar, a već 25. imaćemo Balkansko atletsko prvenstvo koje će poslužiti kao generalna proba pred EP na kom će učestvovati 16 zemalja Balkana - rekao je Branković i otkrio:

- Prodato je već 4.500 paketa ulaznica, i više od polovina su stranci. Ovim putem želim da apelujem na građane Srbije da kupe svoje ulaznice na vreme, i da ne propuste da po prvi put vide uživo kraljicu sportova. Ulaznice za atletiku se nikada do sada nisu prodavale, ovo je prvi put i zato su cene jako niske i simbolične. Dođite i uživajte dok gledate kako naši najbolji atletičari osvajaju medalje - rekao je Slobodan Branković, predsednik Lokalnog organizacionog odbora EP i generalni sekretar Atletskog saveza Srbije.

U toku dana, gradonačelnik Beograda Siniša Mali i Ministar za omladinu i sport Republike Srbije Vanja Udovičić obišli su građevinske radove u Kombank areni gde je u fazi izgradnja podkonstrukcije i atletske staze.

Evropsko atletsko prvenstvo u dvorani na programu je od 3. do 5. marta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA