NATO se sad poziva na rezoluciju 1244

- Naša misija na Kosovu KFOR nastavlja da obavlja svoju ulogu u skladu s mandatom na osnovu rezolucije Saveta bezbednosti UN 1244 iz 1999 - stoji u saopštenju iz sedišta NATO-a u Briselu

  • 39

NATO je danas saopštio da pažljivo prati situaciju između Beograda i Prištine, pozvavši sve strane na suzdržanost i nastavak dijaloga, prenosi Radio Slobodna Evropa (RSE).

MINISTAR U KOSOVSKOJ VLADI ZABRINUT: Trepča je jedino održivo preduzeće, moramo da reagujemo adekvatno

Taj odgovor je RSE dobio iz sedišta NATO-a na pitanje da prokomentariše najnovija događanja u odnosima Beograda i Prištine.

U odgovoru se ističe da je to pitanje između Beograda i Prištine, te se pozivaju sve strane na suzdržanost i na nastavak dijaloga.

- To je u interesu regionalne stabilnosti i bezbednosti. Naša misija na Kosovu KFOR nastavlja da obavlja svoju ulogu u skladu s mandatom na osnovu rezolucije Saveta bezbednosti UN 1244 iz 1999 - stoji u saopštenju iz sedišta NATO-a u Briselu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    16. januar 2017 | 23:00

    Mozete vi da budete dole koliko hocete, moze vam se, jaki ste. Al to vase kopile od "republike kosovo" nikad nece prohodati. Gde vi dodjete da pomognete tu zivota nema. Bosna, Libija, Sirija, Avganistan...

  • Milojko

    17. januar 2017 | 10:29

    Ako se pozivaju na rezoluciju 1244 znaci da vojska i policija treba da se vrate na Kosovo

  • Fifa General Manager

    16. januar 2017 | 19:05

    pa kada je njima u interesu onda ok... e moji srbi sta nam rade.. dokle vise ponizavanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA