Legenda košarke nahvalila Zvezdu kao malo ko: Crveno-beli igraju sa noževima u zubima!

Delije će biti ponosne na ove reči Menegina

  • 3

Andrea Menegin, čuveni italijanski košarkaš koji je karijeru završio 2007. godine, opisao je na slikovit način igru Crvene zvezde.

Čovek koji je vodio Italiju do zlata na Eurobasketu 1999. godine sada radi kao konsultant Foks sporta, a posebno ga je zadivila igra ekipe Dejana Radonjića.

- Crvena zvezda je možda manje talentovan tim od ostalih, ali ima ekipu koja igra sa najviše srca, sa nožem u zubima - rekao je Menegin, koji se divi i sunarodniku Andrei Trinkijeriju, treneru Bamberga.

- Zvezda i Bamberg prave čudo sa onim čime raspolažu, možda je nemačka ekipa i najbolja za gledanje. Igraju srcem, brane se dobro, spektakularno su organizovani u oba pravca, možda samo nisu talentovani kao drugi. Videti ih ispred ostalih uprkos nesrećnim porazima i sudijskim greškama je veoma lepa stvar - naveo je u opširnoj analizi Menegin.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    16. januar 2017 | 21:33

    Najmanje talentovan tim koji ima reprezentativce Srbije kako trenutne,tako one na širem spisku i one potencijalne koji su veći igrali...igrače koji su osvajali svetsko i olimpijsko srebro...ma "Bravo" za analizu.Nije sve u borbi jer i za to treba zanje.

  • Vlada

    16. januar 2017 | 20:16

    Ciko mlatis ko maksim po diviziji...dobijes sve najbolje ekipe a ti kazes najmanje talentovani. Posle toliko godina u kosarci ccccc...

  • brana

    16. januar 2017 | 20:25

    Kad Zabar proceni ko ima talenat i ko igra najlepsu kosarku....Zvezda je ubedljivi najatraktivniji tim Evro lige i sigurno kipi od talenta jer ne bi bili tu gde jesu da nije tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA