≫ 

Ovo su najperverzniji lideri sveta: Tito je ovo voleo da radi balerinama, Hitlerove perverzije su terale devojke na samoubistvo

Oni su poznati po svojim perverzijama tokom vladavine, ili ih barem njima prepisuju i tako veličaju njihovu moć

  • 2

Nedavno objavljeni neprovereni dokumenti tvrde da je Donald Tramp, uskoro aktualni američki predsednik, bio na jednoj suludoj zabavi u organizaciji ruske tajne službe. Iz te je večeri procurelo puno toga, a najluđi detalj kaže da je Trump učestvovao u perverznim igricama koje su uključivale "zlatni tuš", seksualni čin u kojem partneri uriniraju jedan po drugom.

Trump je gotovo odmah počeo da negira takve priče, a sve to ga je nateralo na prvu novinarsku konferenciju u poslednjih šest meseci. Branio se da je germofob, osoba koja se panično boji bakterija i prljavštine, i da zna da su svi hoteli ozvučeni. Čak i ako su te glasine potpuno netačne, što je lako moguće, Tramp ne bi trebao da se stidi.

TAJNI, LUKSUZNI ŽIVOT MARŠALA TITA: Kupao se u Dioru (FOTO)

On bi se mogao naći u probranom društvu svetskih vođa koji su bili poznati po svojim perverzijama tokom vladavine, prenosi Express.hr.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Titova četa balerina

Počnimo od nama najbližeg, Josipa Broza Tita. Ubijeni Stjepan Đureković napisao je knjigu "Ja, Josip Broz Tito". Reč je, nema nikakve sumnje, o najneobičnijoj knjizi koju je emigracija ikad izdala o Titu. Đurekovićev roman, naime, iznosi - celu enciklopediju političkih, privatnih, obaveštajnih i seksualnih tračeva o Josipu Brozu Titu i njegovim najbližim saradnicima, pa je reč o pravoj erotskoj Ilijadi, u kojoj se eros meša s tanatosom, a orgije prepleću sa scenama brutalnih masovnih egzekucija. Najšokantnija tvrdnja iznesena u knjizi kaže da je jednom prilikom Tito birao koju će balerinu odvesti u krevet.

- Kad su se Tito i Ranković predveče vratili iz šetnje parkom, zatekli su kako se Ranković i Đilas zabavljaju sa celim krdom devojaka. Tito je na brzinu ocenio da ih ima oko četrnaestak. Bila je to baletna trupa iz Ljubljane koju su malo pre dopremili Rankovićevi ljudi specijalnim autobusom. Nakon plesa, Tito počinje zamišljati kakva bi koja bila u krevetu - piše u knjizi.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Druga strana mora sa druge strane Jadrana, tokom godina vladavine Silvija Berluskonija pojavile su se brojne glasine o njegovim seksualnim zabavama. Kako piše Dejli bist, sve je izišlo na videlo kada se Berluskoni našao na sudu zbog seksa s maloletnom prostitutkom. Glasine su se tada samo pojačale, a u italijanski rečnik je ušao izraz "bunga-bunga", kako je Berluskoni nazivao zabave gde su mu bogati Italijani dovodili samo najskuplje prostitutke.

Foto: Profimedia/IPA Foto: Profimedia/IPA

Na drugoj obali Mediterana, Muamera Gadafija su optuživali 2013. godine da je bio zavisnik od vijagre i seksa. Nedugo nakon toga objavljena je i knjiga u kojoj se tvrdi da je libijski diktator seksualno zlostavljao male dečake i da je pokušavao zavesti supruge stranih diplomata. Naravno, u to doba Gadafija nije mogao da tuži zbog klevete zato što je ubijen 2011. godine.

Foto: Wikimedia/James Gordon Foto: Wikimedia/James Gordon

Što se tiče azijskih diktatora, Mao Ce-tung navodno je bio pedofil, a Kim Džong-Il navodno je imao čak 2.000 žena na raspolaganju kako bi mu ispunile sve seksualne fantazije.

Putinova tajna porodica

Oko Adolfa Hitlera vrte se brojne glasine, ali možda i najtužnije su one koje kažu da je imao velikih problema sa ženama. Glasine idu tako daleko da tvrde kako su čak tri Hitlerove ljubavi oduzele sopstvene živote.

Od aktualnih vođa bitno je spomenuti Vladimira Putina. Već duže vreme govorka se da je ruski predsednik Vladimir Putin u vezi sa bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom. Ruski šef odbija da govori o svom privatnom životu, a Kabajeva stalno demantuje glasine da su u vezi. Međutim, fotografije nastale u noći parlamentarnih izbora u Rusiji ponovno su pokrenuli lavinu glasina. Postoji li mogućnost da je Putin oženio bivšu sportistkinju u tajnosti? Postoji li mogućnost da su dečaci viđeni sa Kabajevom Putinovi sinovi? Ako je verovati britanskim tabloidima, sve to je tačno.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dr.

    17. januar 2017 | 12:36

    Zna se odakle dolazi cim nema Klintona...

  • OBILIC

    17. januar 2017 | 09:03

    Dal je moguce da su oni i svi iz jednog krvnog srodstva GENI SU ČUDO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA