Почетна / Кошарка / Звезда

Митровић: Надиграли нас у Београду, то је мотив више

Кошаркаши Црвене звезде путују данас у Виторију где ће у уторак одиграти меч 19. кола Евролиге са Басконијом
ФОТО: В. Марковић

Пред још један дуел у најелтинијем европском такмичењи, црвено-бели су одрадили тренинг у дворани "Александар Николић", пошто у Баскију након преседања у Франкфурту, стижу тек у вечерњим часовима.

Екипа Дејана Радоњића путује на дуел са Басконијом без повређеног Немање Дангубића, а пред овај дуе, некадашњи играч клуба из Виторије, Милко Бјелица је рекао:

- У Београду смо били кратко, било је довољно да одрадимо два тренинга и припрему утакмице у Виторији. Следе нам две утакмице у три дана, понавља се оно што смо већ радили у два наврата ове сезоне у Евролиги. Идемо у Шпанију у добром расположењу и готово комплетни, нема повређеног Дангубића, али сви остали смо здрави, и желимо да одиграмо добру утакмицу против Басконије. Победе које смо забележили нам дају самопоуздање да наставимо да радимо и играмо као и до сада. Басконија већ другу сезону заредом игра изванредно, играли су Ф4 прошле сезоне и ове године забележили много победа. Пласман на табели показује о каквој екипи се ради. Надиграли су нас у Београду, али то је давна прошлост, ово је нова утакмица.

Капитен Лука Митровић каже:

- Идемо на ноге једној екипи која игра изванредно у континуитету већ две сезоне. Играју лепу кошарку, лепо их је гледати а терену. У првом мечу у Београду су нас потпуно надиграли, без икакво шансе да преокренемо резултат. То је мотив више да одиграмо добру утакмицу и урадимо све оно што нисмо у "Комбанк Арени" и дођемо до победе која би била огромна, уосталом као и свака у овогодишњој Евролиге.

Екипа Црвене звезде мтс тренираће у дворани "Фернандо Буеса" на дан утакмице, која почиње у 21.30, а повратак у Београд следи практично одмах након утакмице. Долазак екипе у Београд планран је у среду у раним поподневним часовима.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zuk
Vreme je da popijete stotku, dace Bog.
Ti si jedan
PROMASENI igrac Mitrovicu!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.