≫ 

Minus, pa sneg: Ledara i danas

Jutarnja temperatura biće od minus osam do minus četiri, a najviša dnevna od minus četiri do nula stepeni

  • 0

U Srbiji će i danas biti hladno, u većem delu zemlje biće maglovito i tmurno, a ponegde, uglavnom na jugu, moguće je provejavanje slabog snega. Jutarnja temperatura, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda biće od minus osam do minus četiri, a najviša dnevna od minus četiri do nula stepeni.

Stiže pravo vučje vreme: Snažno ledeno upozorenje za Srbiju na snazi do 30. januara, očekuje nas zimski horor (VIDEO)

U Beogradu će biti pretežno oblačno i hladno. Ujutru će biti maglovito, a magla ili niska oblačnost će se ponegde na širem području grada zadržati i tokom prepodneva. Najviša dnevna temperatura biće jedan stepen ispod nule.

Prema izlgedima vremena za narednih sedam dana, do kraja sedmice biće hladno, u jutarnjim satima mestimično magla i umeren, a u petak i subotu lokalno i jak mraz, a dnevna temperatura u većini mesta biće ispod nula stepeni, ledeni dani.

Početkom naredne sedmice jutarnja i dnevna temperatura u porastu, do utorka suvo, zatim do kraja perioda mestimično će padati kiša ili sneg.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA