Bane Ivanović - Svuda pođi, u Rusiju se vrati?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 26.01.2017.
11:39
Izvor: Sportske.net

Ništa od ostanka u Premijer ligi, izgleda da će kapiten Srbije ponovo na istok!

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

"Dejli Mejl" piše da je ponuda iz Rusije mnogo bolja od Evertonove i da bi navodno Ivanović u narednih par dana mogao da ode iz Čelsija.

Klub je onaj najbolji, Zenit, prema tvrđenju medija, ponudili su mu ugovor na tri i po godine što bi značilo da će karijeru i završiti u ekipi iz Sankt Petersburga.

Ivanović nije počeo meč od septembra, želi da igra, Čelsi će mu se odužiti za sjajnih devet godina i gotovo isto toliko trofeja tako što će ga pustiti da ode kao slobodan igrač.

On ima ugovor do juna, ali bi eto, šest meseci pre njegovog isteka trebalo da napusti London.

Ponuda Zenita nije jedina, Everton, Vest Hem i šampion Lester žele Srbina, ali kako rekosmo, Rusi su najizdašniji i još nude najduži ugovor.

On bi prema tom sporazumu do svoje 36. godine ostao u Rusiji, možda i završio karijeru.

Uz to, dobro zna jezik, nastupao je za Lokomotivu, želi da igra standardno, Mirčea Lučesku će sigurno koristiti Baneta na više pozicija u odbrani.

Zenit kasni za Spartakom pet bodova na polusezoni, ali se nije odrekao ambicija da osvoji titulu.

Klub iz Sankt Petersburga je prodao Vitsela Kinezima, ali doveli su nekoliko igrača iz ruskih klubova, stigao je Brazilac Ernani, Francuz Molo, u ekipi su Vukašin Jovanović i Crnogorac Luka Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Thursday, 26.01.2017
22:29

Legenda Celsija ! nMada mi je malo zao sto nije ostao do kraja sezone da se titulom oprosti (ukoliko Celsi osvoji)nSrecno Bane dalje da pojacas broj trofeja u svojoj bogatoj karijeri

avatar
Alister Krouli
Thursday, 26.01.2017
17:35

Lep klub, lep grad...lepe pare I ugovor na 2-3 godine.

avatar
EH 10
Thursday, 26.01.2017
15:11

Zao mije sto nece zavrsiti karijeru u Chelsea ali ovog coveka cu pamtiti kao najboljeg fudbalera na svojoj poziciji u zadnje 10+ god u Chelsea sva cast legendo i sve najlepse mu zeljim gde god da ode

avatar
Red Wolf
Thursday, 26.01.2017
13:23

Popunice Garajevo mesto taman. Ma super ponuda dug ugovor za njegove godine fin grad i mocan klub. Englezi sigurno nudili ugovor na godinu i po najvise.

avatar
NIKE
Thursday, 26.01.2017
13:20

Bane jeodigrao više od 5 mečeva u ligi za plavce, tako da će dobiti medalju na kraju, a možda uzme i sa Zenitom ako do ovoga dođe, to bi bilo vrh - dva naslova u jednoj sezoni.

avatar
brekbaCh
Thursday, 26.01.2017
13:16

Odlicno i za Baneta i za Celsi. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji desni bek Celsija ikada, jedan od vodja zlatne generacije. Hvala ti za sve legendo, nadam se za par godina povratku u klub, na neku funkciju, ili makar kao trener mladjih kategorija. Svidja mi se kako se Konte oslobadja viska igraca i njihovih plata, sada ne kupuje, ocigledno misli da mu je ovaj dobar, ali na leto ce sa dovoljno novca i mesta u timu jurisati na pojacanja za LS.

avatar
Thursday, 26.01.2017
12:55

Najpametnije bi mu bilo ;)

avatar
Mihajlo_NS
Thursday, 26.01.2017
12:50

Zasluzio je! Sva cast Bane, u turbolentim sezonama menjanja menadzera plavaca jedan od retkih koji si bio standardan kod svakoga! Cak i kada ti jedan Murinjo da traku kapitena (znam zamenik kapitena ali nebitno) onda znas koliko si veliki.Postoje pljuvaci i na ostrvu a i ovde da se ne lazemo, ali bio si stena i u reprezentaciji a i u Celsiju, borac i covek za velika dela. Sve najbolje u buducnosti majstore!

avatar
Dragojevic Andrija
Thursday, 26.01.2017
12:46

volio bi da ode u lester eto da im pomogne da ostanu u ligi i naravno u LS dobro bi mu bilo :) ali ako je vec razlika u parama a sigurno jeste mozemo da razumijemo .. hvala mu na sve ove godine !

avatar
FAUWEBUBA
Thursday, 26.01.2017
12:44

Sigurno nece u Jelen mega giga super ligu :D