Илић: Јовановић искључен из НС, сменити Лончара и Михајловић 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Илић: Јовановић искључен из НС, сменити Лончара и Михајловић
Trenutno na sajtu: 496       |       Podeli:
26.01.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Лидер Нове Србије (НС) Велимир Илић, изјавио је данас да је потпредседник НС Драган Јовановић искључен из те странке, јер се како је навео понашао супротним



одлукама Председништва и Извршног одбора.

Илић тврди да је Јовановић "био на задатку да НС нестане са политичке сцене и да сви пређу у Српску напредну странку".

Лидер НС је на данашњој конференцији за новинаре показао нову фотографију на којој се види министар здравља Златибор Лончар са члановима земунског клана на базену у Шилеровој улици.

"Премијер каже Илић лаже и да је Лончар оперисао тату Спасојевића па га одвео га на пиће. Лончар није могао да оперише, тада је био на специјализацији. Лекари из Клиничког центра су ми послали допис да није могуће да неко ко је на специјализацији може да уђе у операциону салу. Има још фотографија", рекао је Илић.

"Ово вас је уболо у срце", поручио је Илић, који је истовремено затражио смену Лончара и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зоране Михајловић, због бројних "намештених тендера".

"Нисам хтео да примим Коридоре док се не уради експертиза. Има много малверзација, проблема, који су остали неразрешени. Све ћемо пречешљати", истакао је Илић.

Говорећи о малверзацијама у коридорима, он каже, да Михајловић своди на "лаж и истрагу шта сам урадио да бих добио тај записник, а шта је она урадила да се спречи криминал и шта је са починиоцима, где су се слиле паре".

"Како су додељени неки послови на коридорима без тендера. Није тачно да се нико није јавио на тендер, чија је вредност била 750 милиона евра. Два посла без тендера су деоница Обреновац - Сучин, чија је вредност 250 милиона евра и обилазница око Београда, а вредност тог посла је 500 милиона евра", рекао је Илић.

"Говорим о 25 милиона евра. Плаћено је више, а ништа није урађено на Коридору 10, а препоштени Вучић говори о транге франге. Буди мушко, изађи у јавност и дрмни неког од тих лопина", рекао је Вучић.

Илић каже да жели демократску Србију, где ће се знати све, а не да буде лажно, нападано.

Он је упитао одакле брат Александра Вучића, Андреј на одборима НС и због чега присиљава људе да потпишу лојалност Вучићу, истичући да је то радио и да то ради и данас.

"У Србији се мора увести ред. Овакав хаос траје десетинама година, све је исто, исти играчи. Окружење премијера је ДОС", изјавио је Вучић.

"Тачно је да ми је аутомобил узет пред хале Спенс и постоје сведоци да није био паркиран на месту за инвалиде. Тачно је да су му вратили аутоммобил и да ми нису наплатили казну. Небојша Стефановић, уместо да се бави борбом против корупције, он покушава да забашкари неке ствари. Стефановић не ради свој посао", рекао је Илић.

Он тврди да је покушан атентат на њега и да су вештачење вршили и механичари из Чачка.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.331.423 посета
Тренутно на сајту: 497 посетилац(a)