Hese nadomak Premijer lige!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 26.01.2017.
13:19
Izvor: Sportske.net

Najnovije pojačanje Pari sen Žermena, usloviće i odlazak jednog od letošnjih.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Juče je u Pariz stigao Gonsalo Guedeš iz redova Benfike, "Sveci" su se tako pojačali na poziciji krila, što znači da je Hese Rodrigez trenutno višak na "Parku Prinčeva".

Stigao je Španac u francusku prestonicu letos kao veliko pojačanje, ali je usled povreda retko igrao, a i kada je bio na terenu nije pokazao ono što se od njega očekuje.

Već neko vreme kruže priče da bi mogao da napusti PSŽ posle samo šest meseci, a najviše se spekulisalo da bi mogao da se vrati u rodni Las Palmas.

Ipak, ekipa sa Kanara nema dovoljno finansija da pokrije ni 20% Heseovih primanja, te će bivši igrač "kraljevskog kluba" najverovatnije karijeru nastaviti u redovima Midlsboroa, kako je Aitor Karanka pokazao interesovanje za njegove usluge.

Strateg Boroa dobro poznaje krilnog fudbalera Parižana, kako je sa njim sarađivao dok je bio Murinjov pomoćnik u redovima madridskog Reala.

Očekuje se da Španac stigne do kraja prelaznog roka na "Riversajd" gde će igrati kao pozajmljen igrač aktuelnog prvaka Francuske do kraja tekuće sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 26.01.2017
15:08

Ceka sam se pribojavao desilo se ubila ga ona povreda, niej isti ograc od tada, skoz je ispao iz ritma, nabacio kilograme, manje trci, a i izbegava duele.

avatar
Dario Hubner
Thursday, 26.01.2017
17:25

Definitivno,jos je posle povrede imao i neku infekciju ako se dobro secam.Kako je igrao u Realu na pocetku karijere,valjda ce zaigrati opet na tom nivou.

avatar
Thursday, 26.01.2017
22:50

Jos u mladjim katergorijam aon Morata i Delofeu ubitacni trio Spanije od koga sma ocekivao dosta, a na kraju MOrata najuspesniji ko rezerva. Trebace mu dosta da s eoporavi od te povrede, minuti mu fale, samopuzdanje koja dobra partija, bas ga i nece nesto, ni gol ni asistencije nista. JSO u PSG-u nije ni sansu dobio neku. Nek ode da se sredi idalej moz eiti bar upola od onoga sto je mogao.

avatar
Thursday, 26.01.2017
14:41

Biti ce nezgodan tim s jedne strane Traore sa druge Hese i u spicu Negredo mislim da ce zavrsiti u TOP 10.

avatar
Milos95
Thursday, 26.01.2017
14:25

Kao da vec nemaju dovoljno ofanzivnih igraca...