Zvezdin apel pred košarkaški spektakl!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.01.2017.
14:11
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Nekoliko časova pre početka utakmice sa Panatinaikosom košarkaški klub Crvena zvezda mt:s oglasio se apelom koji je upućen na adresu svih navijača.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s iskoristio je priliku da nekoliko sati pre početka večerašnje utakmice sa Panatinaikosom navijačima još jednom skrene pažnju na protokolarne odredbe koje bi trebalo da ispoštuju.

Utakmica 20. kola Evrolige između Crvene zvezde mt:s i Panatinaikosa proglašena je susretom visokog rizika, a sve raspoložive karte prodate su u rekordnom roku tokom jučerašnjeg dana.

"KK Crvena zvezda mt:s apleuje na sve da dođu znatno ranije u dvoranu i da ne nose kovani novac, upaljače jer će isti biti oduzimani na ulazima.

Klub još jednom moli sve da bez obzira na dešavanja na utakmici, bodre svoj tim, i ne ubacuju nikakve predmete u teren, jer su takvi ispadi naneli štetu klubu u vidu kazni koje iznose više desetina hiljada evra.

KK Crvena zvezda mt:s takođe apeluje na sve, da ne stoje na prolazima (stepeništima) i na ulazima u dvorani, kao i da oni koji nemaju ulaznicu ne dolaze do hale, jer im obezbeđenje i Policija u cilju sprečavanja velikih gužvi, neće dozvoliti pristup neposrednom okruženju dvorane 'Aleksandar Nikolić'.

Takođe, prema pravilima Evrolige i shodno pravilniku tog takmičenja, ulazak bilo koga na teren nakon utakmice, a ko se ne vodi kao službeno lice, kažnjava se novčanim kaznama, koje je klub takođe plaćao u prošlosti, uključujući i poslednju kaznu protiv Fenerbahčea, kada je KK Crvena zvezda mt:s sankcionisan kaznom od 1500 evra zbog ulaska publike na parket.

Zato još jednom podsećamo, da svaki bilo kakav prekršaj u budućnosti, može KK Crvena zvezda mts doneti igranje utakmice bez prisustva publike i do novih novčanih kazni klubu
" poručuju iz Zvezde.

Početak meča zakazan je za 19 časova, a kapije dvorane "Aleksandar Nikolić" biće otvorene u 16.30 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke