≫ 

Delije već postavile prvi transparent u Pioniru: Neće se dopasti navijačima PAO-a, a pogotovo Bed Blu Bojsima (FOTO)

Navijači Zvezde već pristižu u halu pred duel sa Panatinaikosom koji počinje od 19 časova

  • 10

Do početka utakmice između Zvezde i Panatinaikosa ostalo je nešto više od sat vremena, a navijači Zvezde su već pristigli u halu i već je postavljen jedan veliki transparent.

>>> Grci nestvarno nahvalili Zvezdu i Delije: To su ludi Srbi i imaju čarobni napitak!

>>> Izračunali smo da Zvezda dobija PAO sa pola koša razlike! (VIDEO)

Na popularnoj ''terasici'' iza partera 4, istaknut je transparent ''Četnici sever'', sa likom bivšeg vođe Delija, Branislavom Zeljkovićem Zeljom na njemu.

Taj transparent se očigledno postavljen tu na istaknuto mesto, kao odgovor na provokacije koje su navijači Panatinaikosa isticali na utakmicama u Atini, kada je često hrvatska zastava bila u kadru iza klupe Zvezde.

Podsetimo, navijači Panatinaikosa su u bratskim odnosima sa navijačima Dinama iz Zagreba, dok su Delije prijatelji na pristalicama Olimpijakosa, najvećim rivalom PAO-a.

Posle jedne utakmice između Olimpijakosa i Dinama iz Zagreba došlo je i do velike tuče između Delija i BBB, iz koje su Hrvati izvukli deblji kraj, pa Delije i sada ne propuštaju priliku da ih isprovociraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    26. januar 2017 | 18:26

    Kakva ironija.Ima li ko pametan u Zvezdi,medju navijacima,simpatizerima.Zvezdu su osnovali oni koji su unistili i negirali sve u vezi sa srpstvom,cetnicima.Rugamo se sami sebi.Crvena petokraka je simbol kluba,i ovo je eticka greska.Samo pomislite,sta bi na sve ovo rekli osnivaci Crvene Zvezda.Zbogom pameti.

  • dzej

    26. januar 2017 | 22:27

    Dragane idi sine spavaj , kasno je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA