Mеђународно признање Андреи Ваци

СУБОТИЦА: Суботичанка, задужена у Градској управи за комуникацију с јавношћу Андреа Ваци добила је престижно међународно признање PRO PR Award, које додељује

Међународна организација PRO PR. Честитајући свим добитницима признања који су својим знањем, радом и преданошћу допринели развоју професије, Андреа Ваци је истакла да ово доживљава као признање Граду Суботици који већ годинама уназад негује професионалан однос са јавношћу и медијима.

- Иако се ово признање додељује појединцима, сматрам да је оно резултат дугогодишњег тимског и посвећеног рада и да оно не припада само мени, већ Медија-центру града Суботице, односно свима нама који смо на време препознали важност и моћ комуникације - каже Андреа Ваци. -  О резултатима можда најбоље говоре бројке: од 2009. године, када су отворена врата тадашњег City pres room-а, а данас Медија центра, послато је више од 4000 информација, обавештења, позива, најава, саопштења, и конкурса.

Одржано је и више од 700 конференција за новинаре.  Медија центар у Суботици основан пре осам година, свакодневно је био на услузи новинарима, обезбеђивао адекватне саговорнике из Градске куће, промовисао бројне културне манифестације, фестивале, спортска дешавања и активности Града.

- Свега тога, наравно, не би било да својевремено Град није на овакав начин омогућио несметан рад Медија центра. Захвална сам на указаном поверењу да одржавам, развијам и унапређујем односе с јавношћу као и са новинарима, дописницима, медијским кућама у локалу и региону, разним агенцијама које су кроз квалитетну и коректну сарадњу допринеле благовременом информисању грађана до којих свакодневно стижу информације на српском, мађарском и хрватском језику, а чији је резултат овако вредно међународно признање.

Захвална сам и људима који воде Суботицу, члановима Градског већа, секретарима и шефовима служби Градске управе, Преводилачкој и Служби протокола, као и колеги са којим радим у Медија центру, што су ми омогућили и помогли да свој посао обављам савесно и професионално – нагласила је Андреа Ваци.

С. Иршевић

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести