Оснивачи НС: Илић погазио темељне вредности Нове Србије 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Оснивачи НС: Илић погазио темељне вредности Нове Србије
Trenutno na sajtu: 484       |       Podeli:
26.01.2017 | 0 коментар(а)



Оснивачи Нове Србије, међу којима је 13 председника градских и општинских одбора, саопштили су да је Велимир Илић погазио темељне вредности на којма почива

та странка ставовима које је претходних дана износио у јавности.

"Пакт са онима који су уништили Србију претходних година својим пљачкашким приватизацијама и опустошили грађане на челу са Душаном Петровићем из Шапца, инспиратором и налогодавцем монтираних хапшења због супротних политичких ставова и човеком из сенке у монтираним пресудама, не сме и не може бити већински став поштених чланова НС", наводи се у саопштењу.

Потписници овог саопштења су за Илића навели и да је "заступник Вука Јеремића пулена Бориса Тадића", те да зато никада не може да их представља.

Такође су га оптужили да му је лични интерес изнад интереса Србије.

"Нова Србија ће увек бити уз оне којима је циљ национална, економска, државотворна политика на првом месту", наводи се у саопштењу.

Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.328.136 посета
Тренутно на сајту: 485 посетилац(a)