≫ 

Lončar prvi put o fotografiji sa Dušanom Spasojevićem: Operisao sam mu oca

- Fotografiju je Velimiru Iliću prodao fudbaler sa fotografije jer mu je trebao novac. Reč je o ličnoj fotografiji iz privatne arhive čoveka sa slike - tvrdi Lončar

  • 68

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je rekao za RTS da je operisao oca Dušana Spasojevića i tako odgovorio na pitanje o fotografijama koje su se pojavile u javnosti i koje sugerišu da je poznavao jednog od vođa zemunskog klana.

Vučić o fotografiji Lončara i Spasojevića: Smeniću ga ako je učestvovao u kriminalu

Kaže da je u to vreme bio na specijalizaciji i da lekari na specijalizaciji imaju obavezan plan koliko moraju da urade operacija, kao i da tokom operacije uz specijalizanta mora da bude specijalista.

Kako je rekao Lončar, posle operacije, otac Dušana Spasojevića je izašao, a Spasojević ga je pozvao da se zahvali i da ga upozna sa "tada najmoćnijim političarem".

- Otišao sam i upoznao se - rekao je Lončar.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Naveo je da su onda prešli u drugu prostoriju gde su bili fudbaleri, reprezentativci koji su tu bili i pili piće. Naveo je da se to desilo u blizini njihove kuće u jednom kafiću u koji je mogao svako da uđe.

Rekao je da je političaru jednom trenutku otišao i da je sreo mnogo ljudi.

- Ja sam lekar, i danas operišem, pomažem ljudima, to je moj život i ne biram pacijente, koga ću opersisati a koga ne -  poručio je Lončar.

Dodao je da je u to vreme bio običan lekar koji operiše pacijente i da se fotografisao sa ljudima koji su ga zamolili.

Ministar Lončar je rekao da je fotografiju Velimiru Iliću prodao fudbaler sa fotografije jer mu je trebao novac. Kaže da je reč o ličnoj fotografiji iz privatne arhive čoveka sa slike.

(Telegraf.rs / RTS)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toša

    26. januar 2017 | 22:32

    Zaista ne vidim problem. Čovek je radio svoj posao.

  • rille33

    26. januar 2017 | 22:24

    Svi lekari bi trebali da postuju njihovu zakletvu i za njih su svi pacijenti isti. A slika iz nekog kafica pa sa njim moze svako da se slika.

  • Borislava

    26. januar 2017 | 23:34

    Sad se hvataju za jednu fotografiju kao da je neznam sta. Pa uhvatite se za statistiku koliko je zivota spasao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA