Vukomanović: Dačić ne zna šta hoće

V. M.

30. 01. 2017. u 08:32

Nekadašnja funkcionerka SPS Dijana Vukomanović kaže da je Ivica Dačić upao u zamku sopstvene rijaliti politike i teško da će ga birači shvatiti kao ozbiljnog političara

Вукомановић: Дачић не зна шта хоће

Dijana Vukomanović

- DAČIĆ je kontradiktoran. Najpre je tvrdio da im moj odlazak iz partije neće naneti nikakvu štetu, a sad tvrdi da moja podrška Vuku Jeremiću otima birače SPS. Zar Dačić misli da je vlasnik bilo čije slobodne odluke da se kandiduje na izborima ili da raspolaže mandatom narodnog poslanika?!

Ovako samostalna poslanica, a bivša predsednica IO SPS, Dijana Vukomanović, za "Novosti", odgovara na "pretnju" bivšeg lidera da će ukoliko prenese svoj poslanički mandat kod Jeremića, nekadašnji šef diplomatije "imati rat sa SPS".

- Dačić je upao u zamku sopstvene rijaliti politike i teško da će ga birači shvatiti kao ozbiljnog političara.

Juče se na "Tviteru" pojavio i lažni profil Dijane Vukomanović na kojem se ona navodno izvinjava socijalistima i obećava da će vratiti mandat. Vukomanovićeva je tu objavu odmah demantovala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Туга српска

30.01.2017. 17:21

Тачно је да га већина бирача не види "kao ozbiljnog političara". Али већина наших грађана и не гласа за озбиљне политичаре, већ за шоумене типа Дачић, Вучић и сл. Исто као што не гледа озбиљне ТВ емисије, већ ријалитије типа Фарма, Балканске преваре, Парови и сл. Према томе... остају нам и даље Дачић, Вучић и сл.