Dijana Vukomanović
Aleksandar Dimitrijević
Dijana Vukomanović

Aleksandar Dimitrijević

Dijana Vukomanović, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Dijana Vukomanović, bivša članica SPS-a i aktuelna samostalna poslanica u Skupštini Srbije, odgovorila je na kritike nekadašnjeg partijskog kolege i potpredsednika SPS-a Branka Ružića, koji je sukob između nje i Ivice Dačića prokomentarisao starom narodnom “udarila muva na međeda”.
Čini se da je i buntovni potpredsednik SPS-a došao na red da oseti žaoku bivše stranačke drugarice. Vukomanovićeva u svom odgovoru nije propustila da kritikuje Ružićevu očiglednu promenu stava prema naprednjacima.

- Čudim se Branku Ružiću da uopšte uzima u usta reč “muva”. Svi pamtimo u kakvu kategoriju muva ga je svrstao funkcioner SNS-a Aleksandar Jovičić - kazala je ona za “Alo!” i podsetila na Ružićev sukob sa funkcionerima Srpske napredne stranke, kada je Jovičić za Ružića rekao da je “podguzna muva Dragana Đurića, Miroslava Miškovića i ostalih”.

Branko Ružić

Dušan Milenković

Branko Ružić, Foto: Dušan Milenković

- Branko se hvalio da je podneo tužbu protiv ovog naprednjaka, a sada na sva usta isti taj Branko hvali i veliča partnerstvo Aleksandra Vučića i Ivice Dačića. To govori o tome ko je “muva kategorija” - Ružić ili ja - kazala je Vukomanovićeva i za naš list otkrila koji stil borbe koristi u svom političkom delovanju.

- Ako bih već opisivala svoj stil u politici, citirala bih čuvenog boksera najteže kategorije Muhameda Alija: “Letim kao leptir, ubadam kao osa!”. Vidim da moji “drugovi” i četiri meseca nakon mog odlaska još nisu uspeli da prebole moju žaoku! - zaključila je samostalna poslanica.

- Što bi narod rekao: “Udarila muva na međeda”. Zloupotrebila je Dačićevo poverenje i pokazala koji stepen morala poseduje. Ali šta da se radi, i veliki stratezi poput Dačića naprave poneku grešku u kadrovskoj politici. Ipak, možda je dotična po zadatku kod Vuka Jeremića, tako da mi tu brigu više nemamo - kazao je socijalista za naš list.

Komentari (7)

Zunzara

31.01.2017 07:40

Jadni Ruzicu,ti sem sto zujis ko zunzara nikada nisi imao stvarno petlju da bilo sta ucinis!Ceo zivot si u SPS-mladji referent,kao Pantic iz Tesne koze!

Djole

31.01.2017 09:25

@Zunzara - Bravo majstore za komentar, i dodajem ...a izgleda kao naduvani balon i samo prinesi iglu on se sam odmah izduva.

Mira

31.01.2017 08:19

Sklanjajte nam s ociju ove probisvete i neradnike.

Cale

31.01.2017 13:25

@Mira - NERADNIKE ,PARAZITE ,LOPOVE ,TESKE KRIMINALCE I PROBISVET

mima

31.01.2017 09:43

Ne zna se ko je od njih dvoje manje bitan a vise srecan u zivotu! Niti znamo ko su sta su , kojesu im kvalifikacije, gde su radili i sta znaju da rade osim sto mlate praznu slamu!

Pih

31.01.2017 12:51

Ruzic je podvio rep.Verovatno su mu otvorili orman i fijoku.Tuga.

Neko

31.01.2017 14:47

To je onaj koji te branio dok si se ti tukla i svadjala! Nije lepo pricati negativno o bivsima,imala si sve,a sad se prodajes prevarantima. Sramota!!!